Kuna putovanja vodi Vas na ''Prag beerfest hangover 2014.'' - Prijavite se!

Kuna putovanja vodi Vas na ''Prag beerfest hangover 2014.'' - Prijavite se!

prag

Turistička agencija Kuna putovanja, organizirala je samo za Vas nezaboravno putovanje u Prag.

"Svakako vodimo Vas i na beerfest koji je apsolutni hit i svakako se treba posjetiti barem jednom u životu! Naime, turistička agencija časti Vas i obilaskom Bratislave na povratku kući. beerfest je mjesto idealno za okupljanje, provod i team building ekipe, mjesto je to odlične zabave i provoda uz 100 marki čeških piva, te odlične domaće hrane! Živa glazba i odlična atmosfera zasigurno će Vam ostati u sjećanju," kažu u Kuna putovanja.

Prag je glavni i s 1,2 milijuna stanovnika najveći grad Češke te njeno kulturno i gospodarsko središte. Prag ima dobro očuvanu srednjovjekovnu gradsku jezgru: Hradčani i Mala strana na lijevoj obali te Stari i Novi grad na desnoj obali Vltave. Naš iskusni vodič će nas prošetati Pragom, te nas pobliže upoznati sa gradom, kulturom i načinom života.

Koja je cijena i što je sve uključeno u cijenu?!

U cijenu aranžmana je uključeno:

Autobusni prijevoz iz Osijeka
2 noćenja sa doručkom u Hotelu Amedia sa 3*
Boravišnu taksu i troškove organizacije
Razgledavanje grada uz stručnog vodiča
Prag beerfest hangover 2014. planiran je u trajanju od 3 dana sa 2 noćenja.
Putovanje je planirano za vikend Beerfest-a : 16- 17- 18.05.2014.

Prijave traju do 14.04.2014. ili do kada ima slobodnih mjesta, kojih ima ukupno 50. Požurite po svoje mjesto jer samo zbog Vas smo kreirali promotivnu cijenu!

Cijena putovanja iznosi: 777 kn

Plaćanje će biti izvršeno u 3 rate po 259 kn u poslovnici:

Prava rata 14.04.2014.
Druga rata 05.05.2014.
Treća rata 14.05.2014.
Ukoliko imate tekući račun, mogućnost plaćanja na 6 rata u poslovnici.

Predstavljamo plan obilaska Praga i ostalih odredišta uz stručnog vodiča:

Razgled grada bogate prošlosti: Namesti republika, Praška brana, Karlovo sveučilište, Havelska tržnica, Narodna ulica, Narodno kazalište.

Hradčany dvorac, crkva Sv.Vita, Kraljevska palača, nakon toga slijedi razgled Male strane, šetnja preko Karlovog mosta do Starometskih Namesti, crkva Sv.Nikole, Apostolski sat - Orloji, te dalje do glavnog trga Vaclavske namesti.

Tokom boravka u Pragu obići ćete nekoliko najpopularnijih pivnica, beerfest također jedan je od glavnih odredišta.

Časte Vas obilaskom Bratislave na povratku kući: Bratislava je glavni grad Slovačke, ima oko 450 000 stanovnika, nalazi se na samoj granici sa Austrijom i Mađarskom.

U Bratislavi pogledati ćete: Hviezdoslav trg, Ganimedova fontana, Reduta palača, Ljetna biskupska palača, Trg slobode i fontana prijateljstva, spomenik Slavin podignut 1960. godine, Bratislavski hrad.

Beerfest festival, čeka na nas spremno, vjerujemo da oni koji budu išli na putovanje, neće isprobati baš sva piva, jer ih ima preko 100 brandiranih, ali smo sigurni da ćete isprobati većinu. Cijena piva na beerfest-u je kao i kod nas u Hrvatskoj, otprlike 13 kn, hrana je također odlična i jeftina. Ulaz za festival plaća se na licu mjesta i iznosi otprilike 26 kn.

Budite odvažni i nagradite se ovim putovanjem, jer ostati će Vam zasigurno u predivnom sjećanju još dugo godina. Pozivamo sve ljude željne avanture da se priključe putovanju u Prag, one koji vole jako pivo, a i one koji vole istraživati nova mjesta, jer putovanje će biti poučno, zabavno i zanimljivo!

Pozivaju zainteresirane da se hitno prijave na link ili broj mobitela i zauzmu svoje mjesto, jer nakon prijave dobiti ćete na e-mail detaljan opis puta i upute za uplatu.

prijava prag

Prijavu možete obaviti i na kontakt telefon - 00 385 (0)99 700 00 02

Hvala na pažnji i odvojenom vremenu!

Za sve dodatna pitanja i informacije stoje vam na raspolaganju, te ih slobodno kontaktirajte na kontakte: 

MOB: 00 385 0(99) 7000 002
TEL: 00 385 0(31) 328 093
FAX: 00 385 0(31) 328 093
WEB: www.putovanja.kuna.hr
EMAIL: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
FB: facebook.com/KunaPutovanja

  
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja

Utorak

Srijeda

Četvrtak