Promo / Turizam

College vas vodi na 'Božićnu bajku'

College vas vodi na 'Božićnu bajku'

Udruga College želi stvoriti što ljepši predblagdanski ugođaj – dočarati ljepotu Došašća kao i radost samog Božića, stoga organizira putovanje za sve svoje sadašnje i buduće članove.

"Pođi s nama 14. prosinca 2013. i osjeti pravi predblagdanski duh u posjeti adventa u Zagrebu, a kada padne noć poseban ugođaj i doživljaj blagdana pružit će ti obiteljska okućnica obitelji Salaj te ispričati Božićnu priču," poručuju iz Collegea.

Putovanje započinje 14. prosinca 2013. okupljanjem u 06:45h s parka Zrinjevac. Polazak iz Osijeka je u 07:00h. Vožnja autobusom uz moguća stajanja. Dolazak u Zagreb je predviđen u 10:30h. Po obilasku, slobodno vrijeme za vlastite aktivnosti prema dogovoru. Možete posjetiti: Advent na Trgu bana Josipa Jelačića (očaravajući adventski vijenac na izvoru Manduševac, kao i glavni gradski božićni bor kod najpoznatijeg gradskog sata), Advent na Zrinjevcu (gdje možete kupiti jedinstvene i zanimljive suvenire i božićne ukrase te uživati u pomalo zaboravljenim zagrebačkim specijalitetima i zagrijati se toplim napitcima), Božićni sajam u Gajevoj i Bogovićevoj ulici (tradicionalni hrvatski proizvodi kao i božićni nakit i suveniri), fuliranje kod Uspinjače, žive jaslice na Kaptolu, Advent na Cvjetnom, veseli božićni tramvaj i još puno veselih i zanimljivih događanja. Također mogući dogovor oko odlaska u jedan od trgovačkih centara u Zagrebu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Okupljanje na dogovorenom mjestu u 15:45h. Polazak iz Zagreba u 16:00h. Nastavak putovanja do Čazme, mjesto Grabovnica i posjet OPG-u Salaj u prekrasnom okruženju netaknute prirode uz slikovite brežuljke Moslavačke gore. Doživljaj koji vas ostavlja bez daha svaki put kada se upale tisuće lampica koje pažljivo pripremaju svakog Božića. Povratak u Osijek je u večernjim satima.

Cijena je 135kn po osobi + pristojba (ulaznica na imanje 20kn). Prijave se primaju na www.college.hr ili OVDJE. Sve upite je moguće postaviti putem facebook stranice Udruge College

"Dođite i zabavite se s nama, stvorite si pravo blagdansko ozračje i povedite ili iznenadite ovim putovanjem sebi dragu osobu. Ako se do sada nisi učlanio u udrugu College, sada je pravo vrijeme za to," dodaju oni.

[important title=Nagradna igra]Udruga College poklanja 2x1 putovanje. U komentar upišite College me vodi na 'Božićni bajku'. Dobitnike ćemo proglasiti 9. prosinca.

Dobitnici su: Ines Kristić i Vita Polančec[/important]

Zašto se učlaniti?

Simboličnom članarinom od 30,00 kn (polugodišnja) ili 50,00 kuna (godišnja) članovima Udruge mogu postati osobe u starosnoj dobi od 15-30 godina. Učlanjenjem u Udrugu studenti ostvaruju popuste i stanovite uštede kupovanjem na mjestima koje ionako često koriste. Studenti tako mogu na gotovo svim područjima ostvariti popuste. Oni se ostvaruju na raznim područjima od kulture, edukacije, zabave i rekreacije do ušteda u prehrani, shoppingu i uslugama zdravlja, ljepote te uslugama raznih popravaka. Projekt i rad Udruge je hvale vrijedan, a detaljne informacije o razgranatoj mreži partnera i popustima koji se članstvom ostvaruju može se pronaći na sljedećem linku. Ukoliko koristite usluge kod partnera Udruge College doista se isplati postati član. Ukoliko ste zainteresirani i ukoliko imate uvjete za članstvo, učlaniti se možete na sljedećem linku. 


Izdvojeno

Reci što misliš!