Doživite čarobnu jesen u Đakovu

Doživite čarobnu jesen u Đakovu

djakovo jesen

Turistička zajednica grada Đakova u suradnji s turističkim djelatnicima na području grada Đakova dogovorila je razne popuste koje možete iskoristiti od 27. rujna do 20. prosinca 2013.

Đakovački trgovi, katedrala, crkve, muzeji, ulice, parkovi, hoteli, restorani, trgovine i drugo, nisu kuće predmeta, slika, kamena, drveća, nego ideja, priča, doživljaja, odnosno spletovi osjetilnih i emocionalnih doživljaja đakovačkih proizvoda, usluga, atrakcija, događanja, odnosa i njihovih kombinacija. 

Zainteresirani za ovu inicijativu mogu preuzeti i isprintati VODIČ i VAUČER ZA POPUSTE u jesenskoj promotivnoj akciji: ''Doživite čarobnu jesen u Đakovu!'' 2013.

Vodič i vaučere možete preuzeti na slijedećem linku u rubrici AKTUALNOSTI na stranicama TZ Đakovo.

Hoće li odluka biti doći s voljenom osobom ili sa društvom? Nije važno jer su popusti osigurani za sve opcije, 10% za par i 15% za grupe.

Na vaučeru se pronađe usluga koja se želi iskoristiti, od odmora u hotelima, pansionima i apartmanu do kušanja hvaljenih jela đakovačkih restorana.

Uz smještaj i gastro doživljaje, za sve posjetitelje smo napravili jedan vodič kroz Đakovo za vrijeme jeseni. Uz obilazak znamenitosti, svakako će pažnju privući gastronomsko-kulinarske večeri, škole u prirodi, noćni život, vinsko-turističke ceste đakovačkog vinogorja, manifestacije...

Turistička zajednica grada Đakova svim dragim gostima stoji na raspolaganju. Vodič i Vaučeri se mogu preuzeti na gore navedenom linku ili kontaktom na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript , kao i na FB stranicama ''Turistička zajednica grada Đakova'' i ''Visit Djakovo''.

Isključivo se na Vaučeru nalazi popis ugostitelja, s adresama, koji sudjeluju u akciji s popustom. Akcija vrijedi svaki petak, subotu i nedjelju od 27. rujna do 20. prosinca 2013.

Prije dolaska obavezno kontaktirati ponuđača čija se usluga želi koristiti radi obvezne rezervacije termina i svakako ponijeti vaučer!

Dobrodošli u Đakovo, srce Slavonije!
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja

Četvrtak

Petak

Subota