Kopački rit i Baranja vas zovu

Kopački rit i Baranja vas zovu

kopacki-rit-SiBhr 3

Lijepi rujanski dani idealno su vrijeme za posjet Parku prirode, te su u Javnoj ustanovi 'Park prirode Kopački rit' odlučili još jednom ove sezone omogućiti što većem broju posjetitelja da upoznaju prirodne vrijednosti i ljepote prirode.

U rujnu je već počela migracija ptica, pa se sada mogu vidjeti jata ptica koja Kopački rit koriste kao odmorište na dalekom putu prema jugu, a pažljivim slušačima neće promaknuti rika jelena koja je upravo u tijeku.

U nedjelju, 22.9.2013., u vremenu od 9 do 18 h posjetitelji će moći uživati u programu Panorama Kopačkog rita koji uključuje vožnju brodom uz vodiča kroz Posebni zoološki rezervat i posjet kompleksu dvorca Tikveš za samo 25,00 kuna po osobi. (Redovna cijena Programa je 70,00 kuna, za djecu 50,00 kuna.)

Svoje mjesto na brodu rezervirajte već danas na telefon 031/ 752 320 ili 285 394.
GALERIJA: Kopački rit u bezbroj boja
Prije ili nakon obilaska, osvježenje (sok, sladoled, Cedevita) po posebno povoljnim cijenama možete potražiti u cafe baru Lopoč koji se nalazi na samom ulazu u Park u Kopačevu.

Toga dana, uz ulaznicu Parka, možete besplatno uživati i u razgledanju Eko gospodarstva Orlov put u Bilju, Biljska šuma 1, a također i degustirati ukusne ekološke proizvode od voća i povrća koji se proizvode na tom gospodarstvu. Više informacija na www.eko-gospodarstvo.com ili na tel. 091 2255 886.

Restoran Citadela u Vardarcu (Lajoša Košuta 85) pripremio je posebnu ponudu uz narudžbu tradicionalnih baranjskih jela – fiš paprikaša i čobanca koja vrijedi uz predočenje ulaznice. Informacije i rezervacije na telefon 031/753 184.

Nadamo se da ćete prepoznati prednosti ove promotivne akcije i provesti jedan lijep i ispunjen nedjeljni dan u Kopačkom ritu i Baranji!

Baranja - otkrivamo neotkriveno

Nagradna igraPark prirode Kopački rit poklanja 2x1 ulaznicu za posjet parku 22.9. U komentar upišite: Želim uživati u čarima Kopačkog rita.

DOBITNICI: Ana Šoštarić i Boris Štulina
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr