Promo / Turizam

Jedan dan u Kopačkom ritu - Panorama Kopačkog rita

Jedan dan u Kopačkom ritu - Panorama Kopačkog rita

U ovo ljetno doba, Park prirode Kopački rit oduševljava svojom ljepotom – visok vodostaj stvorio je nepregledne vodene površine u kojima se ogledaju krošnje drveća i brojne ptice močvarice. Temperature su ugodne, djeca su na praznicima pa je ovo idealno vrijeme za posjet Parku.

Kako bi što veći broj Osječana i posjetitelja iz okolice došao vidjeti Kopački rit u punom sjaju, posjetiteljima se nudi promotivna cijena ulaznice za program obilaska parka pod nazivom Panorama Kopačkog rita koja uključuje jednosatnu vožnju brodom kroz Posebni zoološki rezervat uz vodiča koji će Vas uvesti u čarobni svijet netaknute prirode i bogatog biljnog i životinjskog svijeta, kao i obilazak kompleksa dvorca Tikveš. Ukupno trajanje programa je oko 3 sata. Posjetitelji se dodatno mogu odlučiti za šetnju jednom od poučnih staza i samostalno istraživati prirodu Kopačkog rita.
[blockquote]Posebna pogodnost:

Obilazak brodom umjesto za 70,00 kuna za samo 25,00 kuna
u nedjelju, 7.7.2013. cijeli dan od 9 do 19 h[/blockquote]

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dva turistička broda ploviti će cijeli dan, a posjetu možete najaviti na telefon br. 031/752-320 ili 031/285-394 ili jednostavno doći na Prijemni centar u Kopačevu.

Našoj akciji pridružiti će se i restoran Kormoran, koji se nalazi u samom Parku i koji se pobrinuo da posjetitelji toga dana mogu ručati u ugodnom ambijentu restorana jer će uz ulaznicu iz Parka posluživati meni po posebno povoljnoj cijeni.
[span class=attention]PREDSTAVLJAMO: Restoran Kormoran[/span]

Priuštite si jedan lijep ljetni dan u prirodi, povedite svoju obitelj, prijatelje i zajedno upoznajte Kopački rit - jedno od najbolje očuvanih močvarnih područja Europe!

4682cae3456f0b5966788561fe5e2829.jpg

[important title=Nagradna igra]Park prirode Kopački rit poklanja 2x2 ulaznice i vožnje brodom Kopačkim ritom. U komentar upišite Želim uživati u Kopačkom ritu. Dobitnike ćemo proglasiti u petak 5. srpnja.

Dobitnici: Dijana Benić i Nataša Pavošević[/important]


Izdvojeno

Reci što misliš!