Sport / Nogomet

Kohorta i Armada zajedno na tribini

Kohorta i Armada zajedno na tribini

Borba ujedinjenih hrvatskih navijača protiv Hrvatskog nogometnog saveza nastavila se i ovo kolo.

Do prije koji tjedan teško zamisliva situacija, a jučer realnost. Armada i Kohorta zajedno na tribini.

Odluka HNS-a o zabrani gostovanja bez vaučera ujedinila je hrvatske navijačke grupe. Zakopane su ratne sjekire, pa su tako u prošlom kolu Bad Blue Boysi mirno šetali Splitom i ušli na stadion uz pomoć Torcide, a Torcida uz pomoć Boysa na stadion u Kranjčevićevoj.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

[span class=attention]POGLEDAJTE: I Kohorta protiv vaučera: U Koprivnici bodrili bijelo-plave s domaće tribine[/span]

Navijači Rijeke doputovali su jučer u Osijek bez famoznih vaučera, što je značilo da neće moći biti smješteni u "kavezu", tj na sjevernoj tribni.

Njih stotinjak smjestilo se u kut istočne tribine uz blagoslov Kohorte, koja im je i kupovala ulaznice i osigurala ulazak na stadion.

Stadionom se često orila zajednička pjesma Kohorta i Armade protiv HNS-a, a Kohortaši su izvjesili i poruku "Naše ujedinjenje za vaše uništenje".

9c281cb23296529c295217215e7bc393.jpg

Tako su navijači i drugo kolo zaredom uspješno zaobišli pravilo o zabrani gostovanja, što još jednom dovodi u pitanje smisao ove odluke HNS-a.

Neki će reći kako je uspješna jer se navijači više ne tuku, već međusobno surađuju, ali navijačke grupe ovako pokazuju svu besmislenost te odluke koja je donesena pod krinkom "borbe protiv huliganizma", a sve zapravo u cilju da se unište organizirane navijačke grupe koje su najglasnije u borbi protiv nogometne mafije koja vlada hrvatskim nogometom.

SiB.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!