Promo / Predstavljamo-Sport

VIDEO: U Osijeku se rađa Hulk Hogan

VIDEO: U Osijeku se rađa Hulk Hogan

Dali ste možda čuli za imena Hulk Hogan, The Rock, Rey Mysterio ili za neke od vodećih wrestling kompanija u svijetu kao naprimjer WWE ili TNA? Ako niste onda sigurno neznate ni što je wrestling.

U svijetu se zna da je wrestling već desetljećima u Americi jedna od prestižnih zabava na malim ekranima, video igama, pa čak i u programima u živo, a fascinirali su već pola svijeta. Nažalost o tome se u našim krajevima do sada vrlo malo govorilo. No, nedavnim otvoranjem prve hrvatske wrestling organizacije sve je više izgledno da će se o wrestlingu početi govoriti konačno i kod nas. Mlada ekipa iz Osijeka trenira sve u šesnaest, članova je iz tjedna u tjedan sve više, a svoj prvi nastup u živo već su isplanirali.

Naime, početkom ove godine točnije od 5. siječnja u Osijeku su počeli održavati redovne treninge za wrestlere ili možda bolje rečeno obučavanje za kečere/kaskadere u ringu. Bilo da ste čuli za wrestling ili ne, preporučujemo vam da ovaj sadržaj dobro proučite, jer ekipa iz Croatian Wrestling Entertainmenta krenila je na put prema vrhu vrlo odlučno i lako je moguće da već za nekoliko godina wrestling biti jedna od najpopularnijih tema za razgovor u našem društvu.

keceri1

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

O njima možete više saznati otvorite li njihove službene stranice Facebooka i Youtubea, a ukoliko budete zainteresirani za treniranje kod njih obratite se voditelju organizacije (Antonio Iliću na broj telefona 095/592-4943) ili putem facebooka na adresu http://www.facebook.com/WRESTLING.JE.ZAKON i on će vas uvesti u sve detalje ovog zanimljivog načina života. Oni su spremni za borbu, dali si spreman i ti?

SiB.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!