Promo / Predstavljamo-Sport

Funkee Sapiensi organiziraju radionice uličnog plesa

Funkee Sapiensi organiziraju radionice uličnog plesa

Plesna skupina Funkee Sapiens za sve zainteresirane građane organizira radionice uličnih plesova. Želite probati? Ne bojte se...

Plesna skupina Funkee Sapiens za sve zainteresirane građane organizira radionice uličnih plesova. Ne bojte se - nazivaju se ulični plesovi jer su nastali u siromašnim četvrtima američkih gradova, ali imat ćete krov nad glavom i vrhunsko ozvučenje.

funkie sapiens 495 1

Nakon pojavljivanja na televiziji na najvećem talent showu u državi, Funkee Sapiensi nastavljaju s plesnom edukacijom mladih snaga. Na radionice su pozvani svi zainteresirani, CIJENA RADIONICA je prava sitnica - 20 kuna po treningu, a za one najupornije koji žele pohoditi sve radionice imamo malo iznenađenje - četiri treninga po cijeni tri - za samo 60 kuna.

funkie sapiens 495 3

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Radionice će se održati idućeg tjedna, od ponedjeljka, 28. siječnja do četvrtka, 30. siječnja u dvorani Funkee Sapiensa, Zeleno polje 45 (preko puta mljekare). Trajat će svaku večer od 19:30 do 20:30h.

funkie sapiens 495 4

Uključite sve mišiće, pronađite nove prijatelje i naučite pokrete koje ćete s užitkom pokazati u javnosti.

[blockquote]RASPORED: (sve radionice počinju u 19:30h)

DANCEHALL - ponedjeljak - 28. siječnja
HOUSE - utorak - 29. siječnja
HIP-HOP - srijeda - 30. siječnja
EXPERIMENTAL - četvrtak - 31. siječnja[/blockquote]

funkie sapiens 495 5

Ovako su Funkee Sapiensi odradili radionicu u Novom Sadu. A ako vas zanima više informacija posjetite njihovu Facebook stranicu.


Izdvojeno

Reci što misliš!