Promo / Predstavljamo-Sport

RCB Osijek - Mens sana in corpore sano! [nagradna igra]

RCB Osijek - Mens sana in corpore sano! [nagradna igra]

Rekreacijski centar "B" (RCB) otvorio je svoja vrata 02.11.2010. godine sa željom pružanja građanima grada Osijeka mjesta gdje se u potpunosti mogu rekreirati, opustiti, naučiti nešto novo i usto se dobro zabaviti.

Željeli smo na jednom mjestu objediniti rekreaciju, samoobranu, rad na mišićnoj masi, ali isto tako i rad na gipkosti i fleksibilnosti mišića, opuštanje (što je svakako potrebno u današnje stresno vrijeme), a također i učenje mladih populacija od malih nogu zdravom, sportskom načinu života.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

rcb 4 495

Osim što stalno ulažemo u svoje znanje i nastojimo polaznicima pružiti raznovrsnost, naša najveća posebnost smo upravo MI. Naime naša povezanost, zajedničko sazrijevanje unutar samog RCB-a i velika ljubav prema ovom poslu ono je što ispunjava prostor našeg centra i očituje se u svakom našem satu.

[span class=attention]Misija: Naša misija vezana je za svakog polaznika ponaosob. Želja nam je pružiti maksimalnu kvalitetu, što se očituje kroz iskusne i karizmatične trenere, ugodan prostor te izlaženje u susret željama polaznika.[/span]

RCB objedinjuje rekreativni Kicboxing & Katlebell program, Kicboxing za srednjoškolce i osnovnoškolce, Aerobic, Zumbu, Pilates i jedini u gradu - Brasil Butt lift i Ladies Kicboxing & Kattlebell rekreativni program za cure!

rcb 2 495

PROGRAM I TRENERI

KICKBOXING & KATTLEBELL ZA REKREATIVCE

Kickboxing rekreacija omogućuje osobi jačanje samopouzdanja koje mu pomaže kvalitetnije i odlučnije rješavanje svakodnevnih obaveza, pospješuje rad krvožilnog i dišnog sustava, potiče rast mišićne mase i na taj način vrši prevenciju od bolesti i ozljeda.

Bez obzira što je riječ o rekreativcima postoji planski rad koji polaznicima omogućuje određeno znanje i spremu.

Želite li se pak rekreirati i usput naučiti tehnike ovog prekrasnog borilačkog sporta te naučiti tehnike samoobrane, steći sigurnost u sebe u svakoj situaciji – javite nam se.

Naši iskusni treneri mogu Vam pomoći da se dovedete u dobru formu, ostvarite definirano tijelo te ono što najvažnije da budete zadovoljni sobom kako na fizičkoj tako i na psihičkoj razini. Dobiti ćete dodatnu sigurnost u sebe i postići još veće samopouzdanje.

Trener
Andrej Beck (kontakt telefon: 095/ 79 96 604)
Višestruki prvak države, bivši prvak svijeta, dugogodišnji natjecatelj, reprezentativac i trener kickboxing sporta i tajlandskog boksa,međunarodno priznati trener za licenciran TRX suspension training.

rcb 5 495

KICKBOXING ZA KLINCE
(od 6 godina na više)

Kickboxing je vrlo kompleksan sport, koji uz razvoj tijela razvija i karakter. Posebno je dobar za hiperaktivnu djecu u smislu trošenja energije odnosno da negativnu energiju usmjere pozitivno.

Neki od razloga zašto bi se vaše dijete trebalo baviti borilačkim sportom, u odnosu na momčadske sportove, jesu: djeca se uče samoobrani, podiže im se samopouzdanje, uče se disciplini.

Uz stručno vodstvo djeca uče tajne borilačkih vještina, razvijaju koordinaciju pokreta te poboljšavaju mentalne i fizičke sposobnosti.

Trener
Ivan Lazar (kontakt telefon: 095/ 344 47 81)
Međunarodni sudac WAKO federacije, crni pojas u taekwondo-u i kickboxingu, višestruki prvak države u kickboxingu i dugogodišnji reprezentativac te trener za djecu.

PILATES

Pilates metoda se umjesto na slabe usmjerava na jake točke, ona obrađuje : disanje u skladu s pokretima tijela, mehanika tijela, ravnoteža, koordinacija, pravilno pozicioniranje tijela, svijest o prostoru, snaga i fleksibilnost.

Pri ovom obliku vježbanja mišićni volumen se ne pojačava, već postaje fleksibilniji, vretenast i gibak.

Ovaj način vježbanja je učinkovit zato što utječe na najdublja mišićna vlakna koja oblikuju tijelo. Tim se vježbama isteže svaki ligament i toniraju svi mišići odjednom.

Trenerica:
Tena Wertag (kontakt telefon: 098/185 54 18)

rcb 8 495

ZUMBA

Zumba® je inspirirana latino glazbom i plesnim pokretima što je rezultiralo dinamičnim i zabavnim programom koji je lako slijediti. Uživat će svi koji vole plesati i dobro se oznojiti.

Zumba® program integrira neke od osnovnih načela aerobike i intervalnog treninga što pomaže u povećanoj potrošnji kalorija, oblikovanju tijela i ima pozitivan utjecaj na srčanožilni sustav. Kombinacijom sporijih i bržih pokreta uz korištenje standardnih aerobik metoda oblikuju se željene mišićne skupine: stražnjica, noge, ruke, mišići trbuha i leđa.

Rezultat je čvršće tijelo, smanjenje potkožnog masnog tkiva, zdravije srce i party na svakom satu.

Trenerica
Jelena Spišić (kontakt telefon 091/ 781 95 91)

Plesala je 11 godina latino-američke i standardne plesove, a danas radi kao plesni trener u plesnom klubu Broadway. Tijekom profesionalnog bavljenja plesom obrazovala se kod najboljih trenera u Hrvatskoj, ali i svijetu Nicolasa i Ksenije Quesnoit te raznih trenera iz Slovenije. Iz velike ljubavi prema plesu nastala je ljubav prema zumbi koja je ispirirana pokretima latino-američkih plesova. U slobodno vrijeme bavi se fitnessom i aerobikom. Završila prvu godinu diplomskog znanstvenog studija biologije u Osijeku.

rcb 7 495

AEROBIC

Aerobic workout programi (poznatiji pod nazivima body fit, new body, body workout, body shape...)

Vježbe u aerobic workout programima imaju za cilj povećanje snage svih mišićnih skupina, oblikovanje tijela i smanjenje potkožnog masnog tkiva. Vježbe snage pozitivno djeluju na rad srca i dišnog sustava što preventivno djeluje na pojavu mnogih oboljenja.

Aerobic workout programi vrlo su traženi, a svoju popularnost mogu zahvaliti na sljedećim prednostima: zajedno mogu vježbati osobe različite dobi, motoričkih i funkcionalnih sposobnosti, znanja i kondicijskih mogućnosti, budući se tempo i intenzitet rada mogu individualno prilagoditi. Uz dinamičnu i motivirajuću glazbu, kao neizostavni dio aerobic treninga, iskušajte svoju slobodu izražavanja!

Trenerica
Martina Vidaković (kontakt telefon: 091/ 763 93 53)

Cijeli se život aktivno bavi sportom,a samim aerobikom zadnjih 12 godina.Svoja znanja i ideje u području rekreativnog vježbanja neprestano nadograđuje i usavršava pohađajući brojne radionice i konvencije u Hrvatskoj i inozemstvu. Uz završenu glazbenu školu i veliku ljubav prema glazbi i plesu,pohađa i završava tečaj salse.Tijekom godina rekreativnog bavljenja aerobikom,stjecala je iskustva u vođenju različitih vrsta aerobika (workout programi, aero box, tae bo, step..)

BRASIL BUTT LIFT

Tajna Brazil butt lifra je vježbanje trokut metodom koja obuhvaća tri glavna mišića stražnjice iz više kutova:

OBLIKOVANJE mišića gluteusa
kako bismo dobili savršeno oblikovanu okruglu stražnjicu "bum bum"
PODIZANJE stražnjice kako bi izgledala savršeno iz svakog kuta
UČVRŠĆIVANJE stražnjice i bedra i redukcija podkožnog masnog tkiva.

Brazil butt lift je kombinacija kardio i vježbi oblikovanja tijela te brazilskog plesa koji će vam pomoći da izgledate božanstveno od iza ;)


LOKACIJA:

rcb 3 495

Rcb Osijek je smješten na Vijencu Vladimira Nazora u atomskom skloništu (lokacija na karti). Premda je riječ o klubu koji djeluje u 'atomcu', u ovom slučaju moramo istaknuti nevjerojatnu količinu truda, sredstava i entuzijazma koje je vlasnik Andrej Beck uložio u uređenje samog prostora, pa vas tako u samom prostoru neće dočekati zagušljivi miris vlage i mračna atmosfera podruma, već izuzetno prozračan ambijent u kojem se velika briga posvećuje higijeni i čistoći.

Sve informacije o treninzima, osim na gore navedene brojeve telefona, možete doznati i putem Facebooka - http://www.facebook.com/rcb.osijek

[span class=attention]NAGRADNA IGRA - RCB i SiB.hr vam poklanjaju mjesec dana besplatnog treniranja za slijedeće programe: 5X Aerobic, 5X Zumba, 5X Pilates, 5X Brasil Butt Lift, 5X Ladies Kickboxing & Kattlebell, 5X Kickboxing & Kattlebell za rekreativce, 5x Kickboxing za srednjoškolce i osnovnoškolce. Sve što je potrebno jest u komentar ispod ovog članka upisati "Provodim aktivnu jesen uz RCB i SiB.hr trenirajući... IME PROGRAMA" Nagradna igra traje do nedjelje 07.10.2012. do 16h, a dobitnike ćemo proglasiti u večernjim satima. Sretno svima![/span]

Tekst i foto: RCB

 


Izdvojeno

Reci što misliš!