Promo / Predstavljamo-Sport

PREDSTAVLJAMO: Udruga Kondicijska priprema sportaša

PREDSTAVLJAMO: Udruga Kondicijska priprema sportaša

Ove godine u Osijeku osnovana je udruga Kondicijska priprema sportaša (KPS), s jasnom vizijom  za unapređivanje kondicije sportaša, zdravstvenog stanja te poticanje  zdrave prehrane.

Udrugu je osnovao Osječanin Vedran Kovačić student kineziologije, svestrani sportaš te državni rekorder u trčanju na 10 km. Tim koji djeluje u udruzi sastoji se od stručnjaka s područja kondicijske pripreme, fitnessa, fizioterapije te psihologije.

Iako djeluju prvenstveno na području Osijeka  putem njihove facebook stranice također nude usluge informiranja, savjetovanja i motivacije. S ciljem unaprjeđenja sporta udruga radi prvenstveno sa sportašima, odnosno na razvijanju sposobnosti sportaša za postizanje vrhunskih rezultata. Udruga je također otvorena za sve rekreativce koji žele poboljšati svoju fizičku spremnost.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Iako su Slavonija i Baranja hrvatskom sportu podarili veliki broj vrhunskih sportaša ova udruga izvor je nove inicijative koja će svojim stručnim znanjem pridonijeti dodatnom usavršavanju naših sportaša.

Široki asortiman usluga namijenjen sportašima objedinjuje sve vrste treninga koje su sportašu potrebne za osobni razvoj. Kondicijski treninzi orijentirani su na mentalni, kognitivni, motorički i funkcionalni razvoj dok fitness nudi razvoj muskulature i snage. Fizioterapija obuhvaća rehabilitaciju nakon napornih sportskih aktivnosti dok psiholozi osiguravaju psihičku spremnost te motivaciju naših sportaša.

Udruga se financira putem članarina, sponzora i donacija, a članovi mogu postati svi bez obzira na dob i fizičku spremnosti. Motivaciju za rad nam daju svi članovi dobre volje te zato pozivamo sve zainteresirane da se priključe udruzi KPS kako bi unaprijedili sebe i osvijetlili budućnost hrvatskoga sporta.

Facebook: https://www.facebook.com/KPSconditioning
Kontakt telefon: 095/536-3860

 


Izdvojeno

Reci što misliš!