Promo / Predstavljamo-Sport

Kettlebell treninzi u Martial Arts Osijek

Kettlebell treninzi u Martial Arts Osijek

Martial Arts Osijek, klub za borilačke vješine, samoobranu i kondicijsku pripremu osnovan je 2006. godine. te već dugi niz godina okupljaju ljubitelje sporta, borilačkih vještina, samoobrane i kondicijske pripreme.

Unutar kluba djeluju grupni programi: Krav Maga, Kettlebell, Kickboxing te je moguć i rad sa osobnim trenerom i/ili osobnim nutricionistom.

Klub svoje treninge održava u XXL Fitness Centru, ulica Ivana Gundulića 62, Osijek.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dodatno, Martial Arts Osijek treninge održava i na udaljenim lokacijama: u Dardi u prostoru stare srednje škole, ulica Sv. Ivana Krstitelja te u Višnjevcu, Lugarski put II 6A.

Centar za borilačke vještine, samoobranu i kondicijsku pripremu Martial Arts Osijek održava brojne seminare i demonstracije iz svih područja svojeg djelovanja (Krav Maga, kettlebell i kickboxing) te uvijek nesebično dijeli svoje znanje i vještine koje su stečene tijekom osvajanja različitih nagrada i certifikata.

Svi eventi, edukacije i aktivnosti kluba najavljuju se redovito na FB stranici kluba:
https://www.facebook.com/martialarts.osijek/?fref=ts,  instagramu i ostalim društvenim mrežama. Raspored treninga, o programima i članovima tima pročitajte na službenoj stranici kluba: www.mao.hr

martial arts1

U klubu su posebno napredne i dječje grupe koje su ponos i budućnost  kluba. Nakon dugog niza godina postali su "centar za zdrav život" obzirom da u svome timu imaju i certificiranog nutricionista.

Slogan kluba kaže da su "Strong since 2006." jer su duga tradicija, iskustvo i visoka certificiranost uz brojne članove njihova snaga.

U Martial Arts Osijek posebno naglašavaju uspjeh svojih KETTLEBELL grupa te su u listopadu otvorili još jednu grupu i pozivaju sve građane Osijeka da se pridruže ovim iznimno učinkovitim treninzima u kojima radi cijelo tijelo a rezultati su zajamčeni.

Kettlebell treninzi održavaju se u terminima: ponedjeljak, srijeda i petak od 20h, te utorak i četvrtak od 20:30 a subota također u 20h.

U Martial Arts Osijek žele motivirati građane na aktivan način života te Vas darujemo sa 3 članarine za kettlebell grupne treninge. Za sudjelovanje u NAGRADNOJ IGRI potrebno je u komentare upisati: SiB.hr mi poklanja članarinu za kettlebell trening!

DOBITNICI:
Lea Martinko
Tamara Mak
Dinko Kralik

Javiti se možete na
FB stranici : https://www.facebook.com/martialarts.osijek/
E -MAIL: [email protected]
tel: 091 582 0413 i za sve dodatne informacije o programima, radu kluba i samom teamu na web stranici: www.mao.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!