Promo / Predstavljamo-Sport

Girl power kettlebell treninzi u Rekreacijskom centru Beck

Girl power kettlebell treninzi u Rekreacijskom centru Beck

Ako već duže vrijeme lutate po fitness centrima u gradu, a ne dobijate rezultate kakve ste očekivali ili su vam ih obećavali, isprobajte jedan od programa u  Rekreacijskom centru Beck.

Nakon jesenskog početka Girl power kettlebell grupe otvaramo termin za još jednu basic (početničku) grupu koja starta u ponedjeljak 2.11. u 17:30. Kettlebell trening povećava razvoj višenamjenske snage, čini vas fleksibilnima i izdržljivima, uklanja masnoće te će vam svakako iskovati privlačnu figuru. Dobro ćete se zabaviti i vrlo brzo primjetiti odlične rezultate koje ovakav trening zajamčeno pruža. Kettlebell je ''old school'' rekvizit u fitnessu i kondicijskoj pripremi, koji nikada ne izlazi iz mode.

Zaboravite na programe koji svaki dan postaju ili prestaju biti trend i uhvatite se ozbiljnog posla ako želite rezultate.

Treninzi se održavaju u potpuno uređenom i opremljenom atomskom skloništu u naselju Vladimira Nazora u Osijeku, iza zgrade broj 2. 130 kvadratnih metara tatami površine, grijanje, sanitarni čvor i opremljena teretana čine ovaj prostor jednim od najbolje opremljenih u Osijeku te trening pretvaraju u zabavu i užitak kroz koje možete nešto i naučiti te poraditi na sebi. Treninzi će se održavati pon, sri i pet u 17:30!

Treneri koji vode programe su licencirani SFG, TRX i FMS instruktori, instruktori yoge i pilatesa i grupnog fitnessa uz glazbu verificirani od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta a sukladno europskom kvalifikacijskom okviru te instruktori trigerpoint performance.

Za sva pitanja možete se javiti na facebook stranicu Rekreacijski centar Beck ili na broj mobitela: 095 799 6604 Andrej.

[important title=NAGRADNA IGRA]Tri najsretnije čitateljice nagrađujemo besplatnim mjesečnim članarinama. Molimo da se za nagradnu igru jave one koje stvarno imaju želju isprobati program. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr mi poklanja mjesečnu članarinu za RcB girl power kettlebell.[/important] SiB.hr  


Izdvojeno

Reci što misliš!