Promo / Predstavljamo-Sport

CKT Gea poklanja članarinu za Metabolic Yogu i hot akciju za kraj godine

CKT Gea poklanja članarinu za Metabolic Yogu i hot akciju za kraj godine

Kada temperature padnu, kod većine ljudi naglo opada i potreba za kretanjem. Postajemo usporeniji, želimo odmor, toplinu, kaloričniju hranu i općenito naginjemo ka zimskoj hibernaciji. Kada je uz to i oblačno vrijeme, nedostatak sunčeve svjetlosti dodatno uspavljuje organizam, raspoloženje je lošije, spava nam se i samo se želimo ušuškati pod dekicom na kauču.

Ovih nam se dana sunce napokon vratilo i, unatoč nižim temperaturama, vrijeme je kao stvoreno za kretanje na otvorenom, svjež zrak i opuštanje. Ukoliko pak niste tip za samostalni trening pod vedrim nebom, CKT Gea za studeni priprema čak dvije poslastice koje će vas dodatno aktivirati i zagrijati!

Za mjesec studeni Centar kulture tijela Gea, Šamačka 11,  poklanja članarinu za Metabolic Yogu (grupa ponedjeljkom i srijedom). Yoga vas čini gipkim, čvrstim i vitalnim, a specifičnost ovog jedinstvenog i učinkovitog programa je dodatna komponenta tempa, intenziteta i brzine izmjene položaja. Metabolic Yoga podiže puls, aktivira potrošnju masnih zaliha i izlučivanje štetnih produkata te općenito ubrzava izmjenu tvari u organizmu. Ovaj je program namijenjen svima koji žele poboljšati funkcionalnost tijela, stanje kralježnice i posturalnih mišića, ali i produbiti disanje, poraditi na fleksibilnosti, mišićnom tonusu, kondiciji, regulaciji tjelesne težine i ravnoteži. Metabolic Yoga je egzotični izazov koji će vas zaokupiti, ispuniti, ali i dobro uznojiti!

Uz poklon članarinu, u Gei su pripremili i jednu hot hot hot akciju za kraj 2015. godine!

Naime,  tijekom mjeseca studenog i prosinca čak 11 njihovih programa možete upisati po super povoljnim akcijskim cijenama od samo 100 kuna mjesečno za 2 dolaska tjedno, odnosno 130 kuna za 3 dolaska tjedno! Ova se akcija odnosi na sve programe u dvorani Zemlja:
 - BODY SLIM
- CARDIO, BURN, CORE
- BODY TONE
- 3D EFFECT
- METABOLIC EFFECT
- POWER BODY SLIM
- ZUMBA + TONING
- FAT BURNING

Plus 3 programa koja čitave sezone 2015/2016. možete uisati po istoj cijeni 100 kn/mj:
- FIZIO PILATES
- PILATES u 21 sat
- BALANCE UP YOGA

Uživajte u pokretu, vaše će tijelo uživati također!

Centar kulture tijela Gea jedini je isključivo ženski centar u gradu Osijeku, vodi ga prof. kineziologije s 20 godina iskustva u rekreaciji, a sve su voditeljice nositeljice licenci verificiranih od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta RH.

Rasporede, opise programa i sve dodatne informacije možete pronaći na:
 https://www.facebook.com/geacentar.kulturetijela  i  http://centargea.com/

[important title=NAGRADNA IGRA]Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr mi poklanja mjesečnu članarinu za Metabolic Yogu! S realizacijom nagradne članarine potrebno započeti najkasnije 09.12.2015.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

DOBITNICA:
Andrea Golemac[/important]

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!