Promo / Predstavljamo-Sport

RcB popunjava slobodna mjesta na grupnim treninzima

RcB popunjava slobodna mjesta na grupnim treninzima

Ako već duže vrijeme lutate po fitness centrima u gradu, a ne dobijate rezultate kakve ste očekivali ili su vam ih obećavali, isprobajte jedan od naših programa u  Rekreacijskom centru Beck.

Nakon jesenskog početka Girl power kettlebell i Extreme boot camp grupa ostalo je još nekoliko mjesta u grupama za popuniti. U suradnji sa portalom SiB.hr organiziramo nekoliko besplatnih radionica u listopadu kako bi vas naši stručni treneri upoznali sa programima i vježbama koje se izvode u spomenutim grupama. Cilj je osposobiti polaznice kako bi se mogle uključiti u rad grupe bez ''zaostajanja'' sa tehnikom.

Sve što trebate napraviti jest napisati u komentar ispod članka ''Želim sudjelovati na RcB radionicama'' i čekati da vam naši treneri jave vrijeme održavanja prve radionice. Molimo da se prijave samo osobe koje imaju želju uključiti se na treninge nakon završetka radionica. Radionice su osmišljene kao seminari na kojima će polaznice naučiti i savladati tehnike izvođenja najčešćih vježbi sa kettlebellom, trx-om te bodyweight vježbe. Intenzitet je lagan do srednji uz naglasak na pravilnu tehniku izvođenja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Radionice i kasnije treninzi se održavaju u potpuno uređenom i opremljenom atomskom skloništu u naselju Vladimira Nazora u Osijeku, iza zgrade broj 2. 130 kvadratnih metara tatami površine, grijanje, sanitarni čvor i opremljena teretana čine ovaj prostor jednim od najbolje opremljenih u Osijeku te trening pretvaraju u zabavu i užitak kroz koje možete nešto i naučiti te poraditi na sebi.

Treneri koji vode programe su licencirani SFG, TRX i FMS instruktori te instruktori yoge i pilatesa i grupnog fitnessa uz glazbu verificirani od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta a sukladno europskom kvalifikacijskom okviru.

Za sva pitanja možete se javiti na facebook stranicu Rekreacijski centar Beck ili na brojeve mobitela: 095 799 6604 Andrej ili 097 725 5115 Borna.

SiB.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!