Promo / Predstavljamo-Sport

TEDxOsijek vas poziva na konferenciju godine

TEDxOsijek vas poziva na konferenciju godine

Službeni raspored TEDxOsijek konferencije je dostupan, te ga možete pogledati u nastavku. 12 govornika, 3 izvođača, TEDxOsijek giftbag, domjenak i tramvaj party, a naravno i ideje vrijedne širenja i doza inspiracije čekaju na vas.

Ulaznice za događaj dostupne su u sustavu Entrio, a sve informacije možete saznati na službenoj web stranici www.tedxosijek.com

Registracija
11:00am - 12:30pm
Vrata se otvaraju i počinje registracija sudionika

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

#Explore
12:30pm - 2:30pm
Započnite TEDxOsijek avanturu prihvaćajući poziv da istražujete, otkrijete kako se osloboditi ograničenja koja imamo u svakodnevnom životu i kako se otisnuti u avanturu te napraviti nešto što niste mogli zamisliti da je moguće. Naučite kako preuzeti kontrolu nad osobnom avanturom.

#Explore će vam pokazati kako nešto napraviti, unatoč svim zaprekama, te kako skupiti hrabrosti da svladate sve prepreke koje se mogu pojaviti.

Pauza #1
2:30pm - 3:00pm
Napravite kratku pauzu, osvježite se i porazgovarajte o do sada viđenom sa ostalim uzvanicima konferencije.

#Dream
3:00pm - 5:00pm
#Dream je usredotočen na trud da budućim generacijama damo snažnu osnovu pomoću koje će pomoći da svijet u kojem živimo postane bolje mjesto. Od pokazivanja što to znači živjeti svoj san, borbe sa važnim pitanjima u svakdonevnom životu do snažnih poziva na djelovanje i osobnih iskustava u ovim nastojanjima, #Dream nosi snažnu poruku koja će biti komunicirana tijekom cijele konferencije: Mi pišemo priču o vlastitoj avanturi i moramo se pobrinuti da bude dobra.

Pauza #2
5:00pm - 5:30pm
Napravite kratku pauzu, osvježite se i porazgovarajte o do sada viđenom sa ostalim uzvanicima konferencije.

#Discover
5:30pm - 7:30pm
#Discover je zadnji dio konferencije u kojem ćemo otkriti nešto novo, naučiti nešto o zadivljujućim projektima koji se događaju oko nas, te vidjeti kako strast pokreće kreativni proces i pomaže u nastanku fantastičnih stvari.
#Discover je savršen završetak dana, dajući vam nove ideje i inspiraciju da pokrenete svoje strasti i neke nove ideje vrijedne širenja.

TEDxOsijek zatvaranje konferencije

7:30pm - 8:00pm
Na zatvaranju konferencije iskoristit ćemo priliku da se zahvalimo svima koji su nas podržali u organizaciji događaja, sudjelovali u konferenciji i omogućili ovaj fantastičan dan, te podijeliti neke servisne informacije vezane uz nastavak večeri.

TEDxOsijek večera
8:00pm - 9:00pm
Nakon cjelodnevnog druženja, uz dobru hranu i bezalkoholna pica imat ćete priliku porazgovarati o svemu viđenom na #ExploreDreamDiscover.

TEDxOsijek After Party
9:00pm - 11:30pm
Tramvaj party započinje u 21 sat, te ćemo uz DJ-a i pokoje pivo na najbolji način završiti #ExploreDreamDiscover

[important title=Nagradna igra]TEDxOsijek i SiB.hr poklanjaju 2x2 ulaznice. U komentar upišite SiB.hr i TEDxOsijek me vode na konferenciju godine!

Dobitnici su: Mirta Tonc i Dominik Osmeričić[/important]

    


Izdvojeno

Reci što misliš!