Promo / Predstavljamo-Sport

Prvi Zumba Toning u Osijeku, Easy Moves i CBC

Prvi Zumba Toning u Osijeku, Easy Moves i CBC

Ovo supervruće ljeto polako je ispucalo svoje adute, a početak jesenskoga dijela rekreativne sezone svakim je danom sve bliže. Centar kulture tijela Gea, Šamačka 11, i ove godine u područje rekreativnoga vježbanja gradu na Dravi donosi neke novitete, iznenađenja i naravno – nagradne igre.

U Centru Gea za početak sezone ponosno predstavljaju čak tri nova i jedinstvena programa, koji će zasigurno razveseliti Osječanke, te poklanjaju po jednu gratis članarinu za svaki.

Prvi Zumba Toning u Osijeku!

Ovaj program karakterizira jednako party-ozračje kao i ostale sate Zumbe, no priključite li se Zumba Toningu dodatno ćete oblikovati i učvrstiti te svjesno aktivirati mišiće, potrošiti dodatne kalorije i doživjeti nešto sasvim novo! Zumba Toning zaraznim latino ritmovima i jednostavnim koreografijama dodaje pokrete malim Zumba-bučicama, kako bi se tijelo još intenzivnije aktiviralo, oblikovalo, uznojilo i pokrenulo, a njihov zvečavo-šuškajući zvuk dodatno pridonosi zabavi i jedinstvenom iskustvu ovoga programa. Svaki sat Zumbe je party, a Zumba Toning pokrenut će vas na sasvim novi, hipnotizirajući i nezaboravan način!

Još više akcije, još temeljitija aktivacija tijela, luda zabava i vrući latino ritmovi, a sve to uz nove Zumba-bučice… koje šuškaju, zvečkaju i jednostavno su neodoljive! Budite među prvima u Osijeku koje će ih isprobati!

CBC – Cardio, Burn, Core

Ovaj program inovativnoga koncepta s tri temeljne komponente nastao je na temelju dugogodišnjega  iskustva i povratnih informacija dobivenih od vježbačica. Njegova aerobna, intenzivna cardio komponenta utječe na zdravlje i funkcionalnost srčanoga i krvožilnog sustava. Jednostavna koreografija na step klupici u prvome dijelu sata potiče podizanje razine metabolizma i pojačanu razgradnju masnih naslaga, naglašavajući tako burn komponentu. Dok se u drugome dijelu sata pažnja posvećuje jezgri trupa – core – korektivnim i Pilates vježbama za kralježnicu i zdjelicu. CBC je vrlo temeljit i cjelovit pristup treningu, koji aktivira organizam i njegovu funkcionalnost na više razina, drastično poboljšavajući funkcionalnost i vitalnost organizma. Nešto vrlo zanimljivo i sasvim drugačije!

Easy Moves

Želite vježbe koje će vas uznojiti i podići vam puls, no bez agresivnih pokreta, koreografije i skokova? Easy Moves koncept kombinira nježne metode Port de Bras, Spirals i Dance Pilates, što ga čini idealnim za osobe koje moraju ili žele izbjegavati skokove i druge preagresivne pokrete. Lagani, spori, fluidni, ciklični pokreti na Easy Moves programu vrlo su zarazni, hipnotizirajući, osvježavajući i pozivaju na sudjelovanje. Ovaj program, jedinstven u gradu Osijeku, potpuno je statičan i niskoga intenziteta, no ciklusi ponavljajućih pokreta aktiviraju čitavo tijelo, sve do i najmanjih mišićnih skupina, potiču izlučivanje toksina, znojenje i razgradnju masti. U drugome dijelu sata na ovom se programu rade cjelovite, kompleksne i korektivne pilates i joga vježbe. Nešto opuštajuće no istovremeno vrlo intenzivno. Vrijeme je za detox i opuštanje!


CKT Gea jedini je isključivo ženski centar u gradu Osijeku, a vodi ga prof. kineziologije s 20 godina iskustva u rekreaciji. Sve voditeljice nositeljice su licenci verificiranih od strane Ministartsva znanosti, obrazovanja i sporta RH.

Osim 3 potpuno nova programa, u Gei čak 8 programa čitave sezone 2015/2016 možete upisati po promotivnim, akcijskim cijenama od samo 100 kuna mjesečno. Novi programi i cjelokupan sezonski raspored kreće već u ponedjeljak, 31. kolovoza, a sve dodatne informacije, objave i novosti možete pratiti na:

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


www.facebook.com/geacentar.kulturetijela
www.centargea.com

[important title=NAGRADNA IGRA]Poklanjamo vam po jednu članarinu za svaki od programa. Početka realizacije nagradnih članarina je najkasnije 11. rujna. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr mi poklanja ________ trening! U prazno polje upišite koji od programa želite (Zumba Tuning, CBC ili Easy Moves). Sretno!

DOBITNICE:
Mihaela Hoško - Easy Moves trening
Sandra Važić - CBC
Azra Damjanov  - Zumba Toning[/important]

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!