Promo / Predstavljamo-Sport

City fitness ljetni hit za svakoga – 143kn/mj

City fitness ljetni hit za svakoga – 143kn/mj

Fitness centar čija je usluga prepoznata kao daleko najkvalitenija, koji broji preko 15 članova visokoeduciranog osoblja svima koji žele biti dio najpozitivnijeg kolektiva u Osijeku omogućio je preko ljeta trening za samo 143kn mjesečno.

Ponuda uključuje:

- neograničen broj dolazaka
- sve grupne programe u cijeni
- besplatan parking u podzemnoj garaži
- vrhunske trenažne i higijenske uvijete
- i još puno toga...

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Učlani se na tromjesečnu članarinu i vježbaj 5 mjeseci za samo 143 kn mjesečno! Akcija traje od 01.06.2015. do 30.06.2015.

City Fitness će kao i svake godine raditi svaki dan cijelo ljeto, sa standardno nadjuljim radnim vremenom od 6:30-22:30 kako bi baš svi mogli stići na svoj trening.

Klimatiziran prostor sa mnogo dnevnog svijetla i podzemna garaža kako bi vas vaš limeni prijevoz dočekao suh i u hladu, čeka na vas. Ukoliko ste početnik u vježbanju, dogovorite potpuno besplatan inicijalni trening s jednim od naših trenera koji će vas rado uputiti u grupne programe ili samostalno vježbanje. Ukoliko ste iskusan vježbač, sam pogled na sprave i naše nasmijane recepcionerke, funkcionalnu dvoranu i čistoću će biti dovoljan da primite utege i počnete marljivo raditi na kvaliteti svog života. Pazite na svoje tijelo – to je jedino mjesto u kojem ćete sigurno živjeti cijeli život!

Učlanite se još danas i iskoristite najbolju ponudu godine u City Fitness-u.

Trebaš više informacija?

Obrati se našem prodajnom osoblju!
Pošalji e-mail na: [email protected]

Nazovi recepciju na: 031 200 324 Facebook stranica: www.facebook.com/polleocityfitness

   


Izdvojeno

Reci što misliš!