Promo / Predstavljamo-Sport

RCB Last Train Kettlebell - uhvatite posljednji vlak u Rekreacijskom centru Beck

RCB Last Train Kettlebell - uhvatite posljednji vlak u Rekreacijskom centru Beck

Uhvatite posljednji vlak pred ljeto i uključite se u vrhunski program za rekreaciju – RcB Girl Power Kettlebell. Upoznajte se sa djelotvornim i zahtjevnim sustavom treninga po Strong First standardu.

Grupa je namijenjena osobama ljepšeg spola te nije potrebeno nikakvo prethodno iskustvo u sportu ili fitnessu, a program započinje od samih osnova treniranja kako bi Vas što učinkovitije doveli do top forme.

Kettlebell trening povećava razvoj višenamjenske snage, čini vas fleksibilnima i izdržljivima, uklanja masnoće te će vam svakako iskovati privlačnu figuru. Dobro ćete se zabaviti i vrlo brzo primjetiti odlične rezultate koje ovakav trening zajamčeno pruža. Kettlebell je ''old school'' rekvizit u fitnessu i kondicijskoj pripremi, koji nikada ne izlazi iz mode.

Zaboravite na programe koji svaki dan postaju ili prestaju biti trend i uhvatite se ozbiljnog posla ako želite rezultate.

Voditelj programa, Andrej Beck, je licencirani SFG, FMS, TRX instruktor te student Kineziološkog fakulteta u Zagrebu sa dugogodišnjim iskustvom u grupnim fitness programima za rekreativce. Širok opseg znanja i iskustva dodatno će začiniti treninge i zasigurno vam jamči rezultate.

Broj ljudi u grupi je ograničen, termini treninga su utorak i četvrtak od 17 i 30.  Sve informacije možete dobit na facebook stranici Rekracijski centar Beck ili na broj telefona trenera 095 799 66 04.

[important title=NAGRADNA IGRA]Tri najsretnije čitateljice nagrađujemo besplatnim mjesečnim članarinama, a  za tri utješne nagrade dijelimo 50% popusta na mjesečnu članarinu. Molimo da se za nagradnu igru jave one koje stvarno imaju želju isprobati program. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr mi poklanja mjesečnu članarinu za RcB last train kettlebell treninge.[/important]

SiB.hr

 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!