Promo / Predstavljamo-Sport

Extreme Boot Camp – basic program za djevojke u RC Beck

Extreme Boot Camp – basic program za djevojke u RC Beck

Želite dovesti svoje tijelo u sjajnu formu? Ljeto se bliži i želite se osjećati dobro na plaži? Zdravlje vam je na prvome mjestu?

Ako već duže vrijeme lutate po fitness centrima u gradu, a ne dobijate rezultate kakve ste očekivali ili su vam ih obećavali, isprobajte nešto novo u Rekreacijskom centru Beck. Program ''Extreme boot camp'' osmišljen je od strane stručnih trenera rekreacijskog centra, licenciranih od strane najjačih fitness organizacija kao što su:

- SFG (strongfist),
- FMS (functionalmovement) i
- TRX (trx susspension training).

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Program je osmišljen na načinu grupnog rada u kojem je svaki pojedinac bitan, te se svakome posvećuje dovoljno vremena da savlada osnovne vježbe kako bi funkcionirao u grupi te napredovao zajedno sa grupom. Treninzi se održavaju dva puta tjedno u večernjim terminima, u trajanju od sat vremena, utorkom i četvrtkom u 21h.

Prednost ovog programa je što vam nije potrebno nikakvo predznanje ili fizička sprema da bi započeli trenirati, ali uz pravu motivaciju koju osiguravaju naši treneri i Vašu upornost, rezultati su osigurani. Također nije potrebno ulagati novce u nikakvu posebnu opremu za treniranje već je sve osigurano u centru. Naši polaznici se susreću sa girjama (ketllebell), TRX-ovima,  sand bag-ovima, popularnim battle rope-om, vježbama sa vlastitom težinom i neizbježnim vijačama za preskakanje.

Program je namijenjen ženskoj populaciji, a cijena mjesečne članarine je 120 kn.

Treninzi se održavaju u potpuno uređenom i opremljenom atomskom skloništu u naselju Vladimira Nazora, iza zgrade broj 2. 130 kvadratnih metara tatami površine, grijanje, sanitarni čvor i opremljena teretana čine ovaj prostor jednim od najbolje opremljenih u Osijeku te trening pretvaraju u zabavu i užitak kroz koje možete nešto i naučiti te poraditi na sebi.

[important title=NAGRADNA IGRA]Pet čitateljica nagrađujemo besplatnim članarinama za travanj. Molimo da se za nagradnu igru jave one koje stvarno imaju želju isprobati program. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr mi poklanja mjesečnu članarinu za Extreme Boot Camp treninge

Zbog velikog odaziva rekracijski centar Beck i Sib.hr su odlučili podijeliti 7 beplatnih članarina za travanj. Dobitnice su Sanja Spišić, Mirta Petovar, Doriana Duić, Matea Ljarpone, Marija Cvijović, Dajana Stanić i Lidija Legica.

Za realizaciju nagrade javite se RC Beck![/important]

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!