Promo / Predstavljamo-Sport

BodyFlex treninzi u Rekreacijskom centru Beck

BodyFlex treninzi u Rekreacijskom centru Beck

Što je BodyFlex? BodyFlex je funkcionalni rekreativni program koji kombinira vježbe gimnastike, yoge i baleta. Prilagođen je svim dobnim i spolnim skupinama i nije potrebna nikakva fizička sprema.

Što obuhvaća jedan trening?

Svaki trening osmišljen je tako da se kroz kombinaciju vježbi dinamičkog i statičkog istezanja, te vježbi ravnoteže aktivira, jača i razgibava cijelo tijelo. Svaka vježba ima početni (lakši) položaj koji je namijenjen osobama slabije fizičke spreme, te zavšni (napredni) položaj kojemu, kroz aktivno treniranje, težimo.

Kada i gdje se održavaju treninzi?

Treninzi se održavaju nedjeljom od 17:00 – 18:30 u Rekreacijskom centru Beck (Osijek, Naselje Vladimira Nazora, Atomsko sklonište – iza zgrade broj 2). Nedjelja je odličan dan za kvalitetan završetak radnog ili trenažnog tjedna, te još bolji dan za uvod u novi.

Pratite BodyFlex Facebook i Instagram stranicu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

[important title=NAGRADNA IGRA]Poklanjamo vam 3x1 mjesečnu članarinu za BodyFlex treninge u RC Beck. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr mi poklanja mjesečnu članarinu za BodyFlex treninge

DOBITNICE:
Nikolina Vrban
Marinix Jandrix
Nara Žbalj[/important]

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!