Promo / Predstavljamo-Sport

PREDSTAVLJAMO: Fitness Centar Višnjevac

PREDSTAVLJAMO: Fitness Centar Višnjevac

Fitness Centar Višnjevac je počeo s radom još 1998. godine. Iako je primarni cilj bio Karate klub, ubrzo suodlučili proširiti sportsku ponudu, a tako je nastala i teretana koja danas prati sve fitness trendove.

Ponudu smo zatim proširili na cijeli naš centar koji u 700 kvadratnih metara prostora omogućava izvođenje programa fitnessa, pilatesa, zumbe i kettlebella, a u dvoranama možete zaigrati stolni tenis te mali nogomet. Također, u ponudi je i pilates te grupni treninzi za klubove.

Uz sve ovo moramo izdvojiti i saunu koju jednostavno morate isprobati, a nakon što tamo pustite prvu kapljicu znoja, sigurni smo da će vam se ista svidjeti.

Od početka listopada, u našem centru možete pronaći i osobnog trenera koji će vam pomoći oko svakog aspekta treninga bilo da ste sportaš, rekreativac ili samo želite skinuti višak kilograma. Ukoliko pak želite individualne treninge, iste možete dogovoriti po promotivnim cijenama, stoga svakako iskoristite priliku i sredite svoje tijelo onako kako ste oduvijek željeli. Pogledajte što ćete sve dobiti s osobnim treningom.

Kao i dosadašnjih godina, Fitness Centar Višnjevac posebno organizira odlazak na zimovanje, odnosno skijanje u Val Cenis u Francuskoj pa svakako provjerite što imaju za ponuditi.

Sve dodatne informacije možete pronaći na njihovim web stranicama, a pozivamo vas da im se javite ukoliko vas zanima nešto više.

[important title=Nagradna igra]Fitness Centar Višnjevac i SiB.hr vam poklanjaju 3 x mjesečnu članarinu za fitness za nove članove. Kako bi sudjelovali u nagradnoj igri, potrebno je 'lajkati' Facebook stranicu Fitness Centra Višnjevac te ovaj članak, a u komentar napisati „Želim trenirati u Fitness Centru Višnjevac!" Sretni dobitnik bit će izvučen 31.10.2014.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dobitnici su: Vedran Tijardović, Viktorija Žižek, Filip Takač[/important]

fitness-visnjevac-dvorana 6

fitness-visnjevac-dvorana 7

fitness-visnjevac-osobni-trener 1

fitness-visnjevac-sauna 1

fitness-visnjevac-teretana 1

fitness-visnjevac-teretana 2

fitness-visnjevac-teretana 7

fitness-visnjevac-teretana 9

     


Izdvojeno

Reci što misliš!