Promo / Predstavljamo-Sport

Trenirajte rekreativni kickboxing u RC Beck

Trenirajte rekreativni kickboxing u RC Beck

Kickboxing je kontaktni borilački sport koji se zasniva na kombiniranju ručnih i nožnih tehnika udaranja kako bi nadjačali svojeg protivnika. Sport se razvio kao spoj zapadnjačkog (američkog) boksa te nožnih tehnika istočnjačkih disciplina kao što su karate, muay thai (tajlandski boks) i taekwondo.

Kickbox se općenito trenira za samoobranu, kao kontaktni sport i ono što nas u rekreacijskom centru Beck najviše zanima, kao opći fitness program.

Kroz uvježbavanje mnogobrojnih tehnika udaranja, kretanja, blokiranja i eskiviranja (izbjegavanja) udaraca, vježbač uči različite pojedinačne pokrete koji se s vremenom spajaju u koreografije pokreta te na taj način „igra“ nikada ne završava. Učenjem svakog osnovnog pokreta, koji ne pripada u čovjekovu svakodnevnicu, stavljamo svoje tijelo i um pod napor. Savladavanjem tog napora usklađujemo um i tijelo te postižemo bolju kondiciju i koncentraciju.

Slaganjem kompleksnijih kombinacija udaraca, kretanja i blokiranja podižemo razinu težine izvođenja pokreta te na taj način povećavamo napor koji savladavamo i napredak se uvijek nastavlja.

Kako bi doveli svoje tijelo u mogućnost izvođenja nekog kompleksnijeg pokreta, koristimo brojne, manje ili više poznate, vježbe snage, istezanja, kordinacije te povećanja aerobnog kapaciteta. Pri tome koristimo brojna fitness pomagala kao što su utezi, girje, TRX-ovi, vreće za udaranje, fokuseri itd. Program rekreativnog kickboxinga u rekreacijskom centru Beck plod je dugogodišnjeg iskustva trenera kako u bavljenju ovim sportom tako i u treniranju drugih, te jamči postepeni i vidljiv napredak fizičke i psihičke kondicije.

[blockquote]UPISI U GRUPU RCB KICKBOXING U TIJEKU
TERMINI: POČETNICI REKREATIVCI uto-čet 19:30-21h, sub 19h NAPREDNA GRUPA uto-čet 18-19:30h, sub 18h[/blockquote]Treneri su Andrej Beck, dugogodisnji natjecatelj i licencirani trener HKBS-a (Hrvatskog kickboxing saveza);licencirani SFG, FMS,TRX instruktor i Borna Wertag, natjecatelj i licencirani trener HKBS-a.

Više informacija potražite na facebook profilu Rekreacijski centar Beck ili na brojeve mobitela 095 799 6604 (Andrej) ili 097 725 5115 (Borna). RC Beck nalazi se  u naselju Vladimira Nazora (Osijek).

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

[important title=NAGRADNA IGRA]Poklanjamo 3x1 mjesečnu članarinu. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: Želim trenirati rekreativni kickbox u RC Beck!

DOBITNICI:
Ana Mikulić
Antonio Hofšuster
Lea Marijanović
Renato Rudež
Mihaela SB
Jure Erceg
Matea Tometić
Ivan Ljusavec
Ines Culek
Josip Katalinić
Ivan Bandić
Josip Farkaš
Nikola Anić
Lako Moguće[/important]

SiB.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!