Promo / Predstavljamo-Sport

Veliki Kick Off jesen 2014. u City Fitnessu

Veliki Kick Off jesen 2014. u City Fitnessu

Kick Off! Malo je onih koji ne znaju što ove dvije riječi znače. Za one koji još ne znaju, radi se o eventu u organizaciji osječkog City Fitnessa na kojem se svim našim sugrađanima (ulaz slobodan) prezentiraju najpopularniji svjetski grupni programi, treniranje u vrhunskim trenažnim uvjetima, aktivan i zdrav način života i sve to uz gomilu zabave.

Svi oni koji su do sada bili na nekom od Kick Offa u režiji City Fitnessa se slažu da se radi o vrhunski organiziranom i nadasve zabavnom događanju. Od samog interijera, pristupačnosti osoblja, razine usluge , dobre „vibre“ u City Fitnessu se uvijek trude da sve bude na najvišoj razini.

U City Fitnessu obećavaju da vas ni ovaj put neće razočarati, dapače tvrde da će ovaj Kick Off biti najbolji do sada.
Jesenski Kick Off će se održati 13.09.2014 (subota) s početkom u 11 h kada starta Funkcionalni trening. Upravo su grupni treninzi jedna od prepoznatljivosti City Fitnessa jer obuhvaćaju programe koji su trenutni svjetski hitovi, a koji vam uz vodstvo vrhunskih instruktora jamče puno zabave i koristi za vaše tijelo.

Središnji događaj ovog Kick Offa će biti ultrapopularni program Xplode, pa ako želite osjetiti pravu eksploziju adrenalina, žestoko trenirati i potrošiti brdo kalorija kroz samo pola sata, navedenog dana u 18 h obvezno budite u City Fitnessu.

Program će, uz domaće perjanice, voditi zvijezda fitness industrije Saša Segedi, magistar kineziologije s više od 12 godina iskustva u ovoj branši. Sašini treninzi su prepoznatljivi kao oni na koje se „mora“ ići jer ih Saša odrađuje uz savršenu „kirurški preciznu“ tehniku, osjećaj za ritam, vrhunsku sposobnost motiviranja i mogućnost prenošenja energije na vježbače.

Uz Xplode, Saša će voditi i već dobro poznati, ali uvijek zabavni Pump.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Raspored događanja:
11:00-12:00 Funkcionalni trening
12:00-13:00 TRX
16:00-17:00 Body Attack
17:00-17:30 Booty's
17:30-18:00 Core
18:00-18:30 Xplode -special guest star Saša Segedi
18:30-19:00 Fitness Warrior i Fitness Duo nagradna natjecanja
19:00-20:00 Pump - special guest star Saša Segedi
20:00-21:00 Zumba

Sve ove programe mogu pogledati, ali i osobno isprobati kako je to trenirati na ponajboljim svjetskim programima, SVI oni koji to žele. Svi članovi mogu slobodno doći uz predočenje članske iskaznice, a oni koji nisu članovi, uz predočenje besplatnog PASS za CLASS-a, koji se već od srijede (03.09.) može pribaviti na recepciji City Fitnessa.

Za sve one koji se žele učlaniti u City Fitness-u su za ovu prigodu pripremili POSEBENE PONUDE.
Naime, PASS za CLASS je istovremeno i KUPON ZA POPUST od 400 kn na GODIŠNJU ČLANARINU odnosno 200 kn na POLUGODIŠNJU ČLANARINU, uz koju će Vam City Fitness poklonit i sportsku torbu Polleo Sport, 3 cool motivacijske narukvice, bidon, shaker i kupon za 20% popusta u Polleo Sport trgovinama.

Osim grupnih programa, svi zainteresirani će moći razgledati teretanu, a ako su sa sobom ponijeli opremu i trenirati po spravama.
Između program će se održavati nagradna natjecanja sa bogatim nagradama, prezentacije dodataka prehrani od strane stručnjaka, mjerenja težine i masnog tkiva...

Svi posjetitelji koji se odluče trenirati na nekom od grupnih programa dobit će besplatnu vodu i Polleo Sport motivacijsku narukvicu.

Subotu 13.09.2014. obvezno rezervirajte za još jedan veliki jesenjski Kick Off by City Fitness!

Kako izgledaju događanja u režiji City Fitnessa pogledaj na:

Želiš saznati više informacija?

Pošalji mail [email protected]

Nazovi 031/200 324
Pogledaj : http://city-fitness.hr/
Like : www.facebook.com/polleocityfitness
O Saši Segedi http://www.invictus-arduus.hr/trener-sasa-segedi/

  

  


Izdvojeno

Reci što misliš!