Promo / Predstavljamo-Sport

BodyFlex - novi program vježbanja namijenjen apsolutno svima

BodyFlex - novi program vježbanja namijenjen apsolutno svima

Od ovog mjeseca, Rekreacijski centar ''B'' nudi Vam novi program vježbanja namijenjen apsolutno svima, bilo da ste u najboljoj fizičkoj spremi ili želite nekakav tip aktivnosti koji će Vam pomoći uskladiti tijelo i duh.

BodyFlex treninzi baziraju se na vježbama gimnastike, yoge i baleta gdje se kroz kombinaciju dinamičkog i statičkog istezanja razgibavaju pojedini dijelovi tijela.

Ako ste početnik, ili se nikada niste bavili nikakvom fizičkom aktivnošću, nemojte se plašiti. Svaka vježba ima jednostavniju varijantu pomoću koje, kontinuiranim vježbanjem, dolazimo do završnog i željenog položaja.

Ako pak razmišljate o dobivanju mišićne mase, istezanje vjerojatno nije prva misao koja Vam pada na pamet. No jeste li znali da istezanje igra ključnu ulogu u izgradnji mišićne mase?

Svaki mišić u tijelu obavijen je čvrstom ovojnicom – fascijom. Fascije obavijaju mišićna vlakna, mišićne snopiće i sam mišić. Održavaju položaj i smjer vlakana i mišića, zadržavaju kontrakciju mišića u svojim granicama te daju kontrakciji značaj, smisao i smjer. Međutim, ako se pravilno ne istežemo, fascija može onemogućavati rast mišićne mase:

Probajte zamisliti to na primjeru gdje pokušavate staviti veliki jastuk u malu jastučnicu. No, ako je jastučnica od elastičnog materijala, njezina će se veličina povećati rastezanjem.

Treninzi se održavaju pred kraj radnog tjedna, u terminima:
Četvrtak    10:30 – 12:00
Nedjelja    17:00 – 18:30

Termini su idealan završetak trenažnog ili radnog tjedna, te odličan uvod u novi.

Voditeljica treninga je Tihana Majer, licencirana trenerica gimnastike i nacionalna sutkinja.

E-mail:     [email protected]
Kontakt:     097 795 88 68
Facebook grupa:     https://www.facebook.com/groups/bodyflex/

 

LOKACIJA:

rcb 3 495

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Rcb Osijek je smješten na Vijencu Vladimira Nazora u atomskom skloništu (lokacija na karti). Premda je riječ o klubu koji djeluje u 'atomcu', u ovom slučaju moramo istaknuti nevjerojatnu količinu truda, sredstava i entuzijazma koje je vlasnik Andrej Beck uložio u uređenje samog prostora, pa vas tako u samom prostoru neće dočekati zagušljivi miris vlage i mračna atmosfera podruma, već izuzetno prozračan ambijent u kojem se velika briga posvećuje higijeni i čistoći.

[important title=NAGRADNA IGRA]Poklanjamo vam 5x1 mjesečnu članarinu. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr mi poklanja mjesec dana BodyFlex treninga.

Dobitnice su:

- Nikoola Livančić
- Matea Poljarević
- Matej Zubčić
- Sara Mitrović
- Marija Maraković

[/important]

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!