Promo / Predstavljamo-Sport

Dream body workout u RC Beck

Dream body workout u RC Beck

Rekreacijski centar Beck (naselje Vladimira Nazora, Osijek) vam predstavlja novi program Dream body workout! Zaradite svoje tijelo iz snova uz trenera Antuna Bubala u terminima utorak i četvrtak od 20 sati i subotom po dogovoru sa grupom.

Dream body je sveobuhvatan trening koji se, poput stepa, odvija uz glazbu, s laganom koreografijom čija je svrha isključivo zagrijavanje. Nakon 15-20 minutnog zagrijavanja slijede vježbe snage za cijelo tijelo. Obuhvaća prvenstveno vježbe za „kritične zone“ poput nogu, stražnjice i trbuha ali i sve ostale grupe mišića. Dovodi tijelo u izvrsnu formu i daje tonus mišićima.

Ovisno o načinu programiranja ciklusa, u jednom satu se mogu raditi vježbe za sve grupe mišića ili samo za jedan dio, pa se drugi dio radi na sljedećem treningu. Upotrebljavaju se svi raspoloživi rekviziti poput: -trx-a -malih i velikih pilates lopti - pijeska za noge od 1 kg -bučica od 1 kg - šipki od 4,5 i 6 kg - guma,ringova, štapova i sl. Izvode se kretnje u aerobnom režimu rada, s ciljem povećanja repetitivne snage mišića, mišićne izdržljivosti i definicije, te smanjenja potkožnog masnog tkiva.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Izvode se u stojećem, sjedećem ili ležećem položaju. Dream body workout namjenjen je svima. Starijim i mlađim vježbačima/cama , iskusnijim i manje iskusnim i svima onima kojima je cilj lijepo oblikovan mišićni tonus.

[important title=NAGRADNA IGRA]Poklanjamo vam 5 mjesečnih članarina. Za sudjevanje u nagradnoj igri šotrebno je u komentare upisati: SiB.hr mi poklanja Dream body workout u RK Beck.

Dobitnici su obaviješteni porukom u inbox.[/important]

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!