Promo / Predstavljamo-Sport

Dinamični treninzi za djevojke u MMA klubu Mursa

Dinamični treninzi za djevojke u MMA klubu Mursa

U sklopu rekreacijsko-borilačkog centra MMA Mursa Osijek od nedavno djeluje i Klub brazilske jiu-jitse koji prakticira zanimljive treninge za djevojke.

Radi se o dinamičnim treninzima baziranim na sve popularnijem sustavu vježbnja Crossfit. To u praksi znači da su treninzi prvenstveno predviđeni jačanju fizičke forme i topljenju neželjenih naslaga.

Treninzi su namijenjeni isključivo pripadnicama ljepšeg spola (bez obzira na dob i fizičku pripremljenost), a ono što ih razlikuje naspram drugih oblika vježbanja jest to što su izrazito dinamični i svaki put različiti.

4abce1aacbb2159a492d2ce671bac56d.jpg

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prakticira se vježbanje na poligonu (kružni trening i tabata trening), što znači da svaki polaznik treninga radi određenu vježbu u određenom periodu, nakon čega prelazi na drugu vježbu. Unutar treninga kombinira se i kardio trning, treinnzi snage, izdržljivosti, agilnosti, a jednom tjedno i sam crossfit.

bfca15dd7de61a334834e66a800f0bae.jpg

Na treninzima se koriste i razni rekviziti specifični za Crossfit i kondicijske treinge poput rastezljivih užadi, kettlebella, bučica, pilates lopti, vratila, različitih fizičkih prepreka i slično, odnosno sva pomagala koja potiču brzinu, snagu, agilnost i eksplozivnost. Upravo zbog navedenog Crossfit treninzi sve su popularniji i u Hrvatskoj, a jedino mjesto gdje se mogu prakticirati u Osijeku jest u sklopu Kluba brazilske jiu-jitse "Osijek" i MMA kluba "Mursa".

392a61a2c6d4e1f54d73e3d462d15cde.jpg

1651cb1391db380d2c210677a2b66dc3.jpg

Trenira se tri puta tjedno, ponedjeljkom, srijedom i petkom od 19-20h i od 21-22h u prostoru bivšeg Laterana na adresi Vukovarska 43, na adresi gdje se nalazi i MMA Mursa (ulaz pored autobusne stanice). Ondje je moguće pronaći sve dodatne informacije i upoznati se s načinom vježbanja.

Također, informacije je moguće dobiti i putem telefona 091 579 20 49, kod voditelja Amira, ili na njihovoj Facebook stranici: www.facebook.com/UltimateGirlConditioningOsijek

[important title=NAGRADNA IGRA]Poklanjamo mjesec dana besplatnog treninga za tri djevojke. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: Želim trenirati Crossfit u MMA klubu "Mursa"!

DOBITNICE:
Tanja Kolarević
Ivana Buljan
Leona Kolak[/important]

SiB.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!