Promo / Predstavljamo-Sport

Besplatna božićna škola rekreativnog kickboxinga u RCB-u

Besplatna božićna škola rekreativnog kickboxinga u RCB-u

Ove blagdane odlučili smo otvoriti vrata  kluba za sve koji žele doći i isprobati ovakav način rekreativnog treniranja. Dođite na besplatne treninge od 16.12.2013. do 03.01.2014., u terminima ponedjeljak, srijeda i petak od 17:00-18:30, potpuno neovisno o predznanju, godištu ili kondicijskom stanju. Upoznajte se sa rekreativnim kickboxingom i saznajte jel ovakav način treniranja baš za vas.

KICKBOXING KLUB „B“ je među prvima u Osijeku koji je razvio specifični program za rekreativce i posvetio svoje znanje rekreativnom kickboxingu, a s ciljem postizanja bolje forme i usavršavanja definicije Vašega tijela sa specifičnim vježbama.

Kickboxing je izuzetno popularan u modernom načinu života u kojem su fizičke aktivnosti svedene na minimum.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kickboxing je kompleksan i zahtjevan sport koji izgrađuje cijelo tijelo i dovodi u ravnotežu fizičke i mentalne sposobnosti pojedinca,uspješno otklanja stres i negativnu energiju, pomiće granice izdržljivosti, razvija sve mišićne skupine, poboljšava kombinatoriku, fleksibilnost, mobilnost te aerobne i anaerobne kapacitete. Kontakt je sveden na minimum uz korištenje zaštitne opreme tako da ne postoji opasnost od ozljeda!

Treninzi se održavaju u potpuno uređenom i opremljenom atomskom skloništu u naselju Vladimira Nazora, iza zgrade broj 2. 130 kvadratnih metara tatami površine, grijanje, sanitarni čvor i opremljena teretana čine ovaj prostor jednim od najbolje opremljenih u Osijeku te trening pretvaraju u zabavu i užitak kroz koje možete nešto i naučiti te poraditi na sebi.

Voditelj programa je Andrej Beck, voditelj rekreacijskog centra, student Kineziološkog fakulteta u Zagrebu, aktivni član weightlifting kluba Slavonija Osijek, dugogodišnji natjecatelj/reprezantivac u kickboxing sportu, licencirani trener Hrvatskog kickboxing saveza, licencirani TRX SUSPENSION TRAINING i SFG KETTLEBELL trener te vanjski suradnik Hrvatskog nogometnog saveza za kondicijsku pripremu.

Kontakt na broj mobitela: 095 799 6604 – Andrej ili na facebook stranici Rekreativni centar Beck.


Izdvojeno

Reci što misliš!