Promo / Predstavljamo-Sport

Isprobajte jedan trening besplatno u Martial Arts Osijek - Upis novih članova

Isprobajte jedan trening besplatno u Martial Arts Osijek - Upis novih članova

Priključi se promijeni i kreni odmah, imaš mogućnost isprobati jedan trening bez rizika te se upisati u nove grupe Martial Arts-a Osijek.

Iskoristi priliku i učini nešto za sebe dok je prvi probni trening besplatan, odluči se za grupu jer su mjesta za upise ograničena! Isprobaj i NOVU dvoranu Centra za borilačke sportove, samoobranu i kondicijsku pripremu, Martial Arts Osijek.

Martial Arts Osijek osmislio je trening programe, prilagodio je rasporede i omogućio različite lokacije kako bi mogli izabrati ono što je Vama i Vašoj djeci najprikladnije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tim Martial Artsa Osijek teži stalnom usavršavanju tehnika i polaganju certifikata kako bi Vas uvijek obučavali licencirani stručnjaci, koji Vam mogu pružiti najbolje od usvojenih vještina.

martial2

Martial Arts Osijek Vam može pomoći da se osjećate i izgledate bolje. Treninzi Vam omogućavaju da se na zanimljiv način rješite negativnih čimbenika današnjice, kao što su: tegobe zbog slabe pokretljivosti vezane uz sjedilačka radna mjesta, stres i zdravstveni problemi te negativan pogled na sebe i svoje tijelo.

Brojni klijenti su iskušali pomno osmišljene programe te su počeli napredovati na navedenim poljima već u nekoliko tjedana. Dugogodišnji rad i ulaganje u razvoj programa doveo je klub u apsolutnu dominaciji na poljima borilačkih sportova, samoobrane (Krav Maga), kondicijske pripreme i rekreacije na cijelom području naše regije.

Nije upitno da Vas treneri i razvijeni programi Martial Arts-a Osijek mogu dinamično dovesti do zdravog načina života te privlačnog i izazovnog tijela.

Odaberite jedan od programa Martial Artsa te se prijavite na službenim web stranicama centra: Martial Arts Osijek


Izdvojeno

Reci što misliš!