Promo / Predstavljamo-Sport

Revolucija by City Fitness

Revolucija by City Fitness

Svi znamo da loše životne navike- nezdrava prehrana, pušenje, alkohol, manjak kretanja itd znatno utječu na (ne)kvalitetu našeg života. Prvi korak u promjeni takvog ponašanja je priznati da se ide u lošem smjeru i zatim donijeti odluku da ćete okrenuti novu stranicu u svom životu- napraviti REVOLUCIJU životnih navika.

Idealno mjesto gdje se mogu vidjeti i osjetiti promjene u kvaliteti življenja je osječki City Fitness. Radi se o najmodernijem fitness centru u Slavoniji i Baranji smještenom na 1 katu novog autobusnog kolodvora- zdanja koje je zadnjih godina uvijek nalazi u uskom krugu kandidata za prestižne arhitektonske nagrade. 

City Fitness se prostire na 700 m2 a njegova posebnost su velike staklene površine koje za vrijeme treninga koje daju onaj poseban osjećaj koji nećete doživjeti niti u jednom drugom fitness centru

Higijena je još jedno od područja na kojem City Fitness briljira. Bilo da se radi o čistoći svlačionica, sanitarnih čvorova ili dvorana za trening, kompromisa nema- jednostavno sve mora biti na najvišoj razini!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U City Fitnessu su posebno ponosni na svoje osoblje. Profesionalni, ugodni, vedri, uvijek na raspolaganju članovima samo su od nekih epiteta koje se mogu vezati uz sve zaposlenike. Posebna priča su treneri koji poredsvoje stručnosti imaju vrhunske motivacijske sposobnosti koje će vas navesti na rad sve do vaših krajnjih granica.

Ako ste ljubitelj grupnih programa, onda je City Fitness pravo mjesto za vas. Ekipa iz City Fitnessa je u Osijek dovela najbolje grupne programe uključujući i svjetski autoritet br 1 u ovom području-Less Mills. U ponudi od 17 grupnih treninga različitog trajanja, intenziteta i funkcionalnosti svatko može pronaći nešto za sebe, a činjenica da su svi programi uključeni u cijenu i to da se koreografije redovito mijenjaju jamče vam da vam nikada neće biti dosadno. Zapravo, učinak će biti potpuno suprotan- željet će te trenirati još više i više.

City Fitness SiBhr 02

Ako dođete u City Fitness vjerojatno će te se susresti s osobama sličnih preferencija, životnih stavova, koje su možda prošle isto što i vite će vam sigurno potvrditi da im je treniranje u ovom centru znatno povisilo kvalitetu života.

vi ovi faktori čine City Fitness mjestom u Osijeku gdje se najviše pozitivne energije okupi pod istim krovom te je pravi užitak biti dio ove ekipe.
Bilo da se radi o treningu s utezima, spravama ili o nekom grupnom programu rezultati su uvijek zajamčeni- energičnij ste, poletniji, samopouzdaniji- jednostavno se osjećate bolje.

Za sve one koji tijekom mjeseca listopada odluče postati članovima i uzmu godišnju članarinu City Fitness poklanja:
-1 mjesec članstva
-sportsku torbu
-shaker
-ručnik za trening
-kupon za 15 % popusta u Polleo Sportu

Cijena godišnje članarine je samo 166 kn/mj, a uključuje:
-mogućnost neograničenog broja dolazaka
- svih 17 grupnih programa u cijeni
- besplatan parking
-besplatni inicijalni trening na kojem će vam trener pokazati kako se pravilno radi na svim spravama
-mogućnost osobnog trenera
i još puno toga

Krajnje je vrijeme za promjene, napravite besplatni probni trening, popričajte s ostalim članovima, učlanite se i krenite živjeti KVALITETNIJE. Vrijeme je za REVOLUCIJU!

revolucijacity

[blockquote]Trebaš više informacija?
Pošalji mail na [email protected]

Nazovi recepciju na 031 200 324
Intrenet stranica http://city-fitness.hr/
Facebook stranica: www.facebook.com/polleocityfitness[/blockquote]


Izdvojeno

Reci što misliš!