Promo / Predstavljamo-Sport

Vodimo te na najveći nogometni događaj u regiji!

Vodimo te na najveći nogometni događaj u regiji!

Jedna od stvari s kojima se Hrvatska može pohvaliti kako je među najboljima na svijetu je upravo – nogomet. Veći dugi niz godina naša je reprezentacija stalni sudionik najvećih svjetskih i kontinentalnih smotri, a naši igrači perjanice su europskih nogometnih giganta.

Od ove jeseni Hrvatska će u svjetskom nogometnom vrhu biti u još jednom segmentu jer će se na Zagrebačkom velesajmu, od 27. do 30. listopada, održati najveća nogometna manifestacija na ovim prostorima. Football Fest (linkati ime: http://www.footballfest.eu/) je specijalizirani nogometni događaj koji se sastoji od sajamskog, konferencijskog i zabavnog dijela.

Svoj dolazak u Zagreb već su potvrdili nogometni klubovi, savezi, akademije i tvrtke iz svih država srednje i jugoistočne Europe. Svatko tko je na bilo koji način povezan s nogometom jednostavno mora biti na Football Festu koji će na četiri dana krajem listopada Hrvatsku pretvoriti u nogometni centar Europe.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na sajamskom dijelu veliki broj nogometnih klubova, saveza i tvrtki, koje su na bilo koji način povezane s nogometom, predstavit će svoje akademije, proizvode i usluge na više od 3500 kvadratnih metara izložbenog prostora. Organizirana je velika zabavna zona na kojoj će sudionici imati prilike natjecati se na različitim turnirima. Naime, na Football Festu održat će se natjecanja u malom nogometu, freestyleu, stolnom nogometu i Playstationu.

Sudionici će imati priliku okušati se i u mnogim drugim zanimljivim aktivnostima, poput futurističkog VR footballa, bubble footballa, nogometnog biljara, nogokuta te izmjeriti brzinu udarca i preciznost driblinga. Organizirana je i velika izložba nogometnih karikatura te Vintage kutak, moći ćete se ošišati kao poznati nogometaši ili istetovirati grb voljenog kluba, a organizatori su se pobrinuli i da posjetitelji slučajno ne ostanu žedni i gladni.

Na konferenciji Football Festa (linkati: http://www.footballfest.eu/konferencija/ ), koja će se održati 27. i 28. listopada u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog velesajma, svoja znanja i iskustva sudionicima će prenijeti najveće face iz europskog i svjetskog nogometa.

Dijelom najvećeg nogometnog spektakla možete postati za samo 20 kn koliko košta jednodnevna ulaznica!

Put na El Clasico

Sudionici Football Festa imat će priliku sudjelovati u nagradnom natječaju i osvojiti put na El Clasico koji se u prosincu igra u Barceloni.

Na natječaju će moći sudjelovati svi oni koji dođu na Football Fest, od 27. do 30. listopada na Zagrebačkom velesajmu.

Prijavi se za volontiranje i budi dio spektakla!

I ti možeš postati dio svjetskog nogometnog spektakla! Ako voliš sportske događaje, imaš dobre volje, želiš upoznati nove ljude i razviti nove vještine prijavi se za volontiranje na Football Festu!

Prijave za volontiranje traju do 17.10., a prijaviti se možeš klikom ovdje. (staviti link: http://www.footballfest.eu/football-fest/sest-razloga-zasto-volontirati-na-football-festu/)

[important title=]NAGRADNA IGRA:
Vodimo 10x2 čitatelja na Football fest. U komentar upiši: SiB me vodi na najveći nogometni događaj u regiji - Football fest![/important]

   


Izdvojeno

Reci što misliš!