Promo / Predstavljamo-Sport

Proljetno buđenje u Dvorani Olimp

Proljetno buđenje u Dvorani Olimp

Proljeće je definitivno doba buđenja. Idealno vrijeme za aktivaciju cijelog tijela bilo da želite smršavjeti, oblikovati tijelo, smanjiti bolove ili očistiti se od toksina nakupljenih tijekom zime. Vi sami postajete svjesniji kako se bliži ljeto i svjesniji tromosti koje se treba riješiti. Smeta vam višak nakupljenih masnih naslaga, želite li to riješiti i vratiti se u normalu, krenite u akciju jer proljeće je najbolje doba za promjenu!

ŽELITE SMRŠAVITI?

Ako sada krenete s treninzima, do ljeta garantirano stignete vratiti savršenu figuru. Uključite se u neki od programa, budite uporni, dolazite na treninge minimalno tri puta tjedno, reducirajte prehranu i bit ćete oduševljeni rezultatima.
Ako tražite energičan program BEZ SKAKANJA i koreografija, a želite dovesti tijelo u savršenu formu Body Shape je program za vas. Vrijeme će vam brzo proći kroz zanimljive vježbe za cijelo tijelo. Program je savršen za sve koji baš i ne vole skakati, a opet žele nešto dinamično i zahtjevno za savršen rezultat. Oznojite se vježbama za ženske kritične zone-noge, stražnjicu, trbuh.

ŽELITE PROBATI YOGU?

Hatha je odličan odabir za početnike jer ju mogu pratiti apsolutno svi.
Na satovima Hatha yoge naučiti ćete yoga asana (položaje tijela), pozdrav suncu te jogijsko disanje (pranayame) i meditacije.

Na idućem linku naći ćete naš raspored za travanj, škicnite i za info nazovite 091 1701 900
Imamo velik izbor programa (njih čak 11), koji vode educirani voditelji u raznim terminima. Programi su prilagođeni: od onih za potpune početnike do onih za najžešće apetite.

http://www.centarosobnemoci.com/vjezbe/vjezbe-raspored/

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na vama je da pronađete vremena za sebe i da kroz „ispušni ventil“ pružite vašem tijelu ono što mu je apsolutno prijeko potrebno - vratit će vam se stostruko!

[important title=POKLANJAMO]Centar osobne moći poklanja:

2X članarine za Body Shape (uto/čet u 17.00)
2x članarine za Hatha Yogu (uto / čet u 18.00)

U komentar upišite: Želim vježbati u Dvorani Olimp!

Dobitnice su: Sanela Louč, Mirela Mičan, Snežana Laušević i Nikolina Wins [/important]

Sve dodatne informacije na 091 1701 900
Lokacija: Prolaz J. Leovića 13

Sve što vam treba je ručnik, voda i dobra volja ( i upornost)!

     


Izdvojeno

Reci što misliš!