Promo / Predstavljamo-Sport

Blagdani uz Pilates u Centru Gea

Blagdani uz Pilates u Centru Gea

Zima nam je definitivno stigla, blagdani su pred vratima, bliži nam se jedno od najromantičnijih i najradosnijih dijelova godine! Stižu nam lampice, kuglice, darovi, a Centar kulture tijela Gea pobrinut će se da, uz pečenje kolača i pripremu francuske salate, ne zaboravite na svoje tijelo i zdravlje.

Kako bi vam dodatno zasladio, zagrijao i uljepšao posljednji mjesec ove godine, Centar Gea poklanja dvije članarine za Pilates!

Pilates je drugačiji od većine grupnih, workout i fitness programa, a njegove specifične i kompleksne vježbe utječu ne samo na poboljšanje izgleda, nego i na drugačije doživljavanje vlastitoga tijela, fleksibilnost, koordinaciju, ravnotežu, poboljšanje zdravlja kralježnice i općeg stanja organizma te na produbljenje disanja. Pilates je graciozan, temeljit, odličan za učvršćivanje i oblikovanje tijela, jačanje mišića leđa, te se s pravom naziva jednim od najcjelovitijih programa za vježbanje ikada osmišljenih. Preko 100 godina stara i u svijetu vrlo popularna Pilates metoda u Centru Gea, Šamačka 11, provodi se na prostirci, velikoj i maloj lopti, BOSU polulopti, foam rolleru te uz gume i Pilates ring.

U Centru Gea ovaj se program održava u dvije grupe – u 18:40 te u 21 sat. Više o terminima, centru i samom programu možete pronaći na http://centargea.com/ i na https://www.facebook.com/geacentar.kulturetijela/

Centar kultur tijela Gea jedini je isključivo ženski centar u Osijeku, sve su voditeljice nositeljice licenci verificiranih od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta RH, a vodi ga profesorica kineziologije s 20 godina iskustva u rekreaciji.

[important title=NAGRADNA IGRA]Poklanjamo vam dvije članarine za Pilates. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr mi poklanja članarinu za Pilates u Centru za kulturu tijela Gea.[/important]

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

SiB.hr

 

 


Izdvojeno

Reci što misliš!