Promo / Ostalo-predstavljamo

PFOS: Predstavljen studentski časopis Fenix

PFOS: Predstavljen studentski časopis Fenix

Dana 3.6.2013. u 17h na Poljoprivrednom fakultetu predstavljen je studentski časopis Poljoprivrednog Fakulteta FENIX, časopis kako mu samo ime kaže se ponovno podigao iz pepela na inicijativu novog vodstva Studentskog zbora PFOS i novog uredništva časopisa na čelu s urednicima Markom Lackovićem i Borisom Petrićem.

Na 50 stranica časopisa najstariji časopis na Sveučilištu J.J. Strossmayera uključio je u svoje teme studente,vanjske suradnike i profesore te se dotaknuo studentskih tema i naše svakodnevnice. Tema broja „Poljoprivredna djelatnost u suvremenom okruženju" dat će studentima predodžbu o agroturizmu, aplikaciji Agrotime modernom rokovniku za poljopivrednike, u drugom dijelu časopisa nalazi se studentski dio onaj pod nazivom „Studirajte bez granica" pun humora, iskustava studenata sadašnjih i bivših studenata te vračanje u prošlost prvih brucošijada koje su bile totalno drugačije od sadašnjih. Svakako zanimljivo za sve studente, a i oni koji nisu studenti. Časopis možete potražiti u hodniku Poljoprivrednog Fakulteta u Osijeku i besplatan je!

U sklopu promocije časopisa održana je i promocija promo videa Poljoprivrednog fakulteta u Osijeku koji je bio inicijativa samih studenata i njihovih predstavnika, s ovim videom nagodinu Studentski zbor kreče u promociju po srednjim školama i informiranju budućih brucoša o svom fakultetu. Video je u režiji Gerila Film-a i Igora Samboleca te na moderan način predstavlja studiranje i šetnju kroz studije Poljoprivrednog fakulteta uz iskustva njegovih studenata.

http://vimeo.com/67493567
 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dekan fakulteta prof. Vlado Guberac kroz emocije koje nije mogao skriti naglasio je kako je jako zadovoljan učinjenim do sada od strane novog Studentskog Zbora PFOS i kako imaju njegovu potporu i potpunu slobodu u svom radu. Naglasio je kako ovaj video i časopis su ponos fakulteta i kako se osjeća kao da gleda promotivni film nekog Sveučilišta sa Zapada Europe.

Predsjednik Studentskog zbora PFOS Dalibor Tufeković naglasio je kako je ovo samo početak i kako nagodinu možemo očekivati još brojeva Fenix-a i nove projekte studenata Poljoprivrednog fakulteta. Zahvalio se svim prisutnima i svečano dodijelio priznanja sa svojim zamjenikom Borisom Ravnjakom osvajačima medalja u sportskim disciplinama i natjecateljima kvizova znanja koji su nastupili po prvi puta na Regionalnoj Agronomijadi u Crnoj Gori.

{edocs}2013/FenixPFOS.pdf,495,495,link{/edocs}


Izdvojeno

Reci što misliš!