Promo / Ostalo-predstavljamo

Canon foto tjedan u Skripti

Canon foto tjedan u Skripti

U petak i subotu, 10. i 11. svibnja, očekuje nas zanimljivo foto događanje koje će se odviti ispred Skripta Canon shopa u ulici Hrvatske Republike.

Osječka je Skripta  odlučila pružiti pravu poslasticu za sve one koji se fotografijom bave amaterski ili profesionalno. U petak i subotu nas očekuje druženje u šatoru ispred poslovnice, gdje će biti izloženi i dostupni građanima fotoaparati i oprema iz vrha Canonove ponude.

Naći će se tu perjanica EOS sistema - Canon 1DX, vrhunski profesionalni DSLR aparat koji nudi besprijekornu optičku kvalitetu, robusnost i brzinu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Zatim će tu biti i treći nasljednik jednog od najpopularnijih DSLRa  - Canon 5d Mark III. Peformanse na razini gorespomenutog 1DX u kompaktnijem kućištu, vrhunske foto i video karakteristike i fenomenalne mogućnosti snimanja u lošim svjetlosnim uvijetima karakteristike su koje odlikuju ovaj model.

Treći predstavnik će biti Canon 6d, koji osim full frame senzora nudi GPS i WiFi opcije. Tako možete znati gdje je točno koja fotografija snimljena, a pomoću bežićnog sistema aparatom možete upravljati i mobitelom, ili fotografije slati direktno na laptop.

GalvAGm.jpg

Osim ova tri predvodnika Canonove game, naći će se tu i kompaktnih aparata koji pokrivaju apetite svih onih koji se bave fotografijom amaterski ili su već napredniji entuzijasti. Uz to će se na raspolaganju biti i popratna oprema, poput torbi, stativa, bljeskalica, foto printera itd. Također će se na štandu naći i više vrsta objektiva, kako Canonovih, tako i od neovisnih proizvođača.

Osim promotivnog štanda, Skripta nudi posebnu akciju od 10.05. do 17.05. u kojem će se oprema moći kupovati uz izdašan popust.

Stoga pozivamo sve foto amatere, entuzijaste i strastvene profesionalce da ovaj vikend posjete šator i uživaju u ponudi.


Izdvojeno

Reci što misliš!