Udruga Ritam: Upisi na Zumba Fitness

Udruga Ritam: Upisi na Zumba Fitness

zumba upisi 495

Udruga Ritam otvara upise u novu grupu ZUMBA FITNESS-a. Upravo sad je vrijeme za aktivaciju uspavanih mišića,trošenje zločestih kalorija i nagomilanih kilograma.

Za sve one koji još ne znaju što je zumba: to je jedan od novijih grupnih rekreacijskih programa, koji kombinira korake iz klasičnog aerobika i korake raznih latino američkih plesova (merengue, salsa, cumbia, reggaeton, tango, bachata...)

Trening je, osim što je zabavan, odličan za srčano-žilni sustav, dišni sustav, smanjenje potkožnog masnog tkiva. Na satu Zumbe opustimo duh i umorimo tijelo,nabacimo osmijeh i ludo se zabavljamo!

Nagradna igraUdruga Ritam i SiB.hr poklanjaju vam 3x1 mjesečnu članarinu za novu grupu koja se održava utorkom i četvrtkom u 21:00 sat. Svi koji ne osvoje članarinu mogu nam se pridružiti na jednom besplatnom satu. Najavite se na broj mobitela ili email. Za sve koji žele sudjelovati u nagradnoj igri u komentar ispod članka potrebno je upisati "Ja želim pohađati Zumba fitness program".

Dobitnici: Nikolina Kruk, Ines Čuljat, Gordana Petretić

Znate li da je Zumba fitness program koji pohađa oko 12 milijuna ljudi, u više od 125 zemalja, na 110 000 lokacija? Dođite na sat Zumbe i uvjerite se zašto! Nije potrebno predznanje!

OSNOVNI PODACI:

IME UDRUGE: Rekreacijom do zdravlja " Ritam"

KONTAKT OSOBA: Dunja Habjanić

KONTAKT BROJ: 095 504 1007

E-MAIL ADRESA: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

MJESTO ODRŽAVANJA TRENINGA: Dječji vrtić Nevičica, Opatijska 68a ( Jug ll )

TERMINI: GRUPA I ponedjeljak i petak od 21h

GRUPA II. utorak i četvrtak od 21h

*obje grupe vode licencirane voditeljice
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja

Petak

Subota

Nedjelja