Promo / Ostalo-predstavljamo

Spotted: Nova Facebook fora stigla u Osijek, Đakovo i Vinkovce

Spotted: Nova Facebook fora stigla u Osijek, Đakovo i Vinkovce

Jesi li vidio nekog na faksu? Ne znaš njezino ili njegovo ime, ali ne možeš prestati mislliti o toj osobi? Sada postoji mjesto na kojem ćeš anonimno naći svoju simpatiju.

Na društvenoj mreži Facebook pojavila se nova stranica koja ti pomaže u pronalasku osobe. "Jesi li vidio nekog na faksu? Ne znaš njezino ili njegovo ime, ali ne možeš prestati mislliti o toj osobi? Javi se nama a mi ćemo anonimno objaviti!" - opis je stranice Spotted: Sveučilište u Osijeku.

92fede8390480791fae6174a5aca38c7.jpg

Slične stranice postoje i za druge gradove kao što su Zadar, Split, Rijeka, Dubrovnik... a ova stranica nastala prije nekoliko dana brzo je naišla na svoju publiku. U nekoliko dana prikupila je preko dvije tisuće lajkova te mnogobrojne upite, od kojih su neki postali dosta popularni.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na stranici se mogu pronaći šaljivi, ali i ozbiljni upiti, a mi smo izdvojili dvije vezane za nadolazeće Valentinovo:

36df3bae2b3ae09435b13b6e9cc02626.jpg

"Traži se dečko koji će za valentinovo gledat sa mnom film, naručit neku hranu (platit ćemo svako napola) i seksat se...i još ako se hoće slikat da pošaljem starcima da imam dečka, da me ne ispituju više :D hvala unaprijed."

3d44535a32c623038bad9264ed908eb7.jpg

"Traži se slatka brineta duže kose koje će mi biti lijepo društvo za Valentinovo. Pod lijepo društvo podrazumijevam slijedeće: Bjob tijekom utakmica Lige Prvaka (može i izvan tog perioda), u poluvremenu odigravanje jedne tekme na FIFI 13 s tim neka zna da ću ju razbušit, ne smije pisnuti ni riječ tijekom utakmice (naročito u nadoknadi vremena), nakon utakmice (ako mi klub za koji navijam ostvari pozitivan rezultat) razmjenjujemo darove. Ostatak dana očekujem da mi kuha ono što joj naredim i toči u čašu piće za koje budem raspoložen. Očekujem navaaluu, poozdraav ;*"

baa9434ba914b4ba5ab14195c386bc45.jpg

"Traži se djevojka, koja je bila prošle godine na DC partiju. Iako smo se upoznali na sasvim nenadan način (u prolazu sam ju zalio pivom...Mislim da je pivo bilo Lowenbrau ), zaboravio sam njeno ime od silne količine alkohola. Nakon par dana potrage za njom, jedini trag koji sam našao je ova slika. Zato molim sve stalkere da mi pomognu odgonetnuti identitet te djevojke !!"

15e034917535116c6620cd8db6956694.jpg

Nakon dobre reakcije na 'Spotted: Sveučilište u Osijeku' ubrzo su se počele otvarati i slične stranice kao što su 'Spotted: Tvrđa', ali i one okolnih gradova pa je tako otvorena i 'Spotted: Đakovo' i 'Spotted: Vinkovci'. Ovaj zanimljiv način pronalaska 'srodne duše' brzo je prihvaćen među mladima, a nadamo se da će i spojiti neka od srca.

Vidio/la si nekog super komada u našim galerijama s događanja ili pak izlazaka? Evo ti odlične prilike da saznaš ime te osobe, možda je to tvoja srodna duša. Sretno :)

Tekst: K.Konig/SiB.hr
Foto: Facebook


Izdvojeno

Reci što misliš!