Promo / Ostalo-predstavljamo

Velika humanitarna akcija Udruge College i portala SiB.hr za SOS Dječje selo Ladimirevci

Velika humanitarna akcija Udruge College i portala SiB.hr za SOS Dječje selo Ladimirevci

U suradnji Udruge College i portala SiB.hr provodi se velika humanitarna akcija za SOS Dječje selo Ladimirevci.

6bAkB.jpg

Cilj humanitarne akcije je prikupljanje sredstava koja su potrebna svakoj osobi i kućanstvu s naglaskom na:

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

• Higijenske potrepštine i kozmetiku (sapuni, šamponi, gelovi za tuširanje i slično),
• Kućanske potrepštine (ručnici, plahte, deke, kuhinjske krpe i slično),
• Igračke i ostala sredstva koja svakome mogu biti korisna.

U svrhu prikupljanja sredstava u nekoliko studentskih objekata postavljene su velike kutije u koju svaka osoba dobre volje i velikog srca može donirati predmete i na taj način pomoći djeci SOS Dječjeg sela.

[blockquote]Završni dan akcije bit će na Trgu Ante Starčevića u četvrtak 20. prosinca 2012. u trajanju od 10 – 16 sati. Ovim se putem pozivaju svi ljudi dobre volje na sudjelovanje u provedbi. Ukoliko netko želi pomoći i financijski može to učiniti uplatom na broj žiroračuna 2402006-1100071558, a poziv na broj odobrenja je 109583-1218.  Svatko tko ima volje i mogućnosti pomoći moći će to napraviti u četvrtak na Trgu.[/blockquote]

Kutije se mogu pronaći u holu sljedećih objekata:

• Studentskom centru u Osijeku
• Restoranu Campus
• Stari studentski dom
• Ekonomski fakultet
• Elektrotehnički fakultet
• Građevinski fakultet

Akcija se provodi u trajanju od 10. – 20. prosinca 2012. godine, a nakon provedbe sredstva će biti dostavljena u SOS Dječje selo Ladimirevci 21. prosinca 2012. godine gdje će stručno povjerenstvo preuzeti poklone.

Facebook događaj: Velika humanitarna akcija Udruge College i portala SiB.hr za SOS Dječje selo Ladimirevci

[blockquote]SOS Dječje selo Ladimirevci drugo je dječje selo u Hrvatskoj, smješteno je dvadesetak kilometara od Osijeka, u valpovačkom selu Ladimirevci. Selo je izgrađeno 1995. godine, a otvoreno je 1997. godine. Osamdesetero djece u 16 SOS obitelji koje žive u SOS kućama čine jedno zajedništvo u sigurnoj i brižnoj sredini koju zovemo Dječje selo. Obiteljski model dugoročne skrbi o djeci je model kojim našoj djeci želimo osigurati sigurno okruženje i ljubavlju ispunjeno odrastanje.

Udruga SOS Dječje selo Hrvatska brine o 240 djece bez roditelja i odgovarajuće roditeljske skrbi pružajući im dom, sigurnost, ljubav i izobrazbu neophodnu za sretno djetinjstvo. Život u SOS dječjim selima nalik je životu svake obitelji, samo što su njihove SOS obitelji nešto veće, a o njima se brinu SOS mame. Mališani predškolskog i školskog uzrasta svoj novi dom su našli u SOS Dječjim selima u Ladimirevcima i Lekeniku, a o mladima srednjoškolskog uzrasta skrbi se u četiri SOS Zajednica mladih u Osijeku, Velikoj Gorici i Zagrebu.[/blockquote]

Ovim putem Udruga College i portal SiB.hr pozivaju sve ljude dobre volje na sudjelovanje u humanitarnoj akciji kako bi pomogli djeci kojoj je svaka pomoć dobro došla. Svaki predmet i mali znak pažnje djecu će razveseliti. Učinimo djeci SOS Dječjeg sela Ladimirevci radosniji i ljepši Božić.


Izdvojeno

Reci što misliš!