Promo / Ostalo-predstavljamo

Kako igrati Beer Pong?

Kako igrati Beer Pong?

Beer Pong je relativno jednostavna igra koja ne zahtijeva puno, no potrebno je posjedovati određene vještine. Ako se pitate kakve to vještine morate posjedovati da bi prisustvovali ovoj igri - pomoći ćemo vam.

Beer Pong je relativno jednostavna igra koja ne zahtijeva puno, no potrebno je posjedovati određene vještine. Ako se pitate kakve to vještine morate posjedovati da bi prisustvovali ovoj igri - pomoći ćemo vam. Ne, ne trebate biti atletske građe niti vrstan sportaš, ne morate vježbati tjednima niti čitati pravila satima. Sve što morate je, biti u kondiciji - što se tiče ispijanja piva!

05708c2c67c9681727bcda5c0a67f1dc.jpg

Naravno, na odmet nije i poznavanje barem osnovnih pravila ping ponga - igre poprilično slične ovoj. Vrlo važno pravilo ove igre je i dobna granica za ispijanje alkohola. Napominjemo da je ova igra za sve koji su 18+ !!!!

A sada možemo krenuti na pravila...

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Oprema:

- Crvene party čaše 0.5l
- ping pong loptice
- stol
- pivo
- igrači (2 tima)
- dobra volja

[span class=attention]POGLEDAJTE: Velika Brucošijada EFOSa u Kinu Europa[/span]

fb98e3044950746cda20b2c4a1e4fb09.jpg

Kako se igra....

Dvije ekipe rasporede se na različite krajeve stola. Ispred svake ekipe nalaze se njihove party čaše posložene u piramidalnu formaciju (4-3-2-1). Čaše se do pola napune pivom, igrači se dogovore tko prvi počinje i Beer pong je spreman!

Cilj igre je jednostavan. Igrači jednog tima moraju prizemljiti ping pong lopticu u čašu druge ekipe. Čaša u koju upadne ping pong loptica, mora se popiti do kraja. Pobjednik je onaj tim koji prije napuni čaše protivničkog tima.

Gađanje

U Beer Pong-u možete ubaciti lopticu u protivnikovu čašu na dva načina:

- Direktno u protivnikovu čašu (Ukoliko lopticu ubacite direktno, vaš protivnik će morati popiti sve iz te čaše u koju je upala loptica i protivnik se ne može braniti)

- I tako što će se ona odbiti od stola na kojem se igra i upasti u čašu (Ukoliko ubacite lopticu tako protivnik mora popiti dvije čaše , ali se vaš protivnik može nakon što bačena loptica prvi put dotakne stol, obraniti čašu odbacujući lopticu rukom i na taj način izbjeći ispijanje svoje dvije čaše)

Namještanje čaša
Tijekom igre popijene čaše se sklanjaju sa stola, pa dolazi do viška prostora i u tom slučaju je teže ubaciti lopticu u čašu. Zato je raspored čaša je još jedna važna u igri pa bi bilo dobro da su čaše skoro uvijek poredane u obliku 4-3-2-1..

Prosipanje
Ukoliko neki igrač tijekom igre prevrne čašu, igra se nastavlja bez ponovnog nadopunjavanja čaše!

Kraj igre
Igra je gotova kada jedan od timova ostane bez čaša.

Tekst: M.Čulo/SiB.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!