Promo / Ostalo-predstavljamo

Pole dance / S-factor - besplatni treninzi u XXL-u [Nagradna igra]

Pole dance / S-factor - besplatni treninzi u XXL-u [Nagradna igra]

Pole dance je vrsta umjetnosti koja je nastala kombinacijom plesa i gimnastičkih elemenata na šipci. Ako ste zainteresirani za okušati se u nečem potpuno drugačijem pozivamo vas da zaigrate nagradnu igru...

Pole dance je vrsta umjetnosti koja je nastala kombinacijom plesa i gimnastičkih elemenata na šipci. Pole dance također uključuje i akrobatske elemente koji zahtijevaju fizičku snagu i fleksibilnost. Popularnost i interes za pole dance kao način vježbanja, održavanja kondicije, plesa i zabave rastu iz godine u godinu.

pole dance 495 1

Pridružite nam se na uvodnom treningu 20. studenog u 20h u "Žutom" XXL-u, Ivana Gundulića 62 (prolaz u dvorište do nove dvorane) i saznajte zašto su djevojke i žene "poludjele" za plesom na šipci.

pole dance 495 2

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Besplatno je od 20.studenog pa do kraja mjeseca, a sve ostale informacije i termine treninga možete pronaći na našoj Facebook stranici.

pole dance 495 3

[blockquote]XXL: Pole dance i SiB.hr poklanjaju vam 2x1 besplatan trening do kraja godine. Sve što je potrebno je stisnuti LIKE i u komentar članka napisat "Ja želim ići na Pole dance"[/blockquote]
pole dance 495 4

Vidimo se u XXL-u...


Izdvojeno

Reci što misliš!