Promo / Ostalo-predstavljamo

10. Punk Party uz Atheist Rap u Mediumu

10. Punk Party uz Atheist Rap u Mediumu

Povodom 10. Punk Party-a u osječkom klubu Medium nastupiti će poznata grupa Atheist Rap. Pogledajte sve informacije, saznajte više o afteru i zaigrajte nagradnu igru...

Za sve one koji ne znaju ili znaju a još uvijek nisu vidjeli, predstavljamo sve informacije vezane uz 10. jubilarni Punk Party. Ova tradicionalna pankerijada ovoga puta odvijati će se na 2 mjesta - u KTopu i Mediumu. Datum okupljanja je 12.10.2012. točnije petak.

atheist rap pavijani 495

Zanima vas zašto je tako?

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Studio Pavijani, organizatori ovog eventa, odlučili su nas iznenaditi koncertom poznate grupe Atheist Rap. Koncert će se održati u plesnoj dvorani Medium pa ste svi pozvani na što drugo nego na ples. Kao predgrupa nastupa osječki band InFormation, a ulaznica je 35kuna.  Okupljanje je u 22:00 sata.

Gdje je after?

Ne, after nije u zatvoru kako bi rekli Dječaci. After je u KTopu gdje vas očekuje odlična zabava do jutarnjih sati. Na šanku ćete sresti i cjelokupni sastav Atheist Rap-a koji sa svima vama dolazi u Top proslaviti 10. Punk Party.

Važna napomena!

S ulaznicom iz Mediuma osigurali ste si i besplatan ulazak u Top!

Tko je zaslužan?

Studio Pavijani! Iako ste vjerojatno već čuli za njih upućujemo vas i na njihovu stranicu kako bi i dalje mogli pratiti što nam sve pripremaju. A više o samom eventu saznajte ovdje.

punk pann_druga_495

[blockquote]SiB.hr i Studio Pavijani poklanjaju vam 5x1 ulaznicu za koncert Atheist Rapa u Mediumu. Napominjemo kako ulaznica vrijedi i za 10. Punk Party koji će se održati u KTopu kao after. Sve što trebate napraviti je stisnuti LIKE na članak i napisati "Ja želim ići na Atheist Rap i 10. Punk Party"[/blockquote]

DOBITNICI U NAGRADNOJ IGRI SU:

Andrea Đumić
Ana Lukic
Adam Marjanovic
Danijel Vrgoč
Ana Mustafov

Ulaznice vas čekaju na ulazu u Mediumu (na dan koncerta) i podižete ih uz predočenje osobne iskaznice!

punk novi 495

[span class=attention]GALERIJA: Punk Party[/span]

[span class=attention]GALERIJA: Punk Party (Vol.4)[/span]

Tekst: M.Čulo (SiB.hr)


Izdvojeno

Reci što misliš!