Promo / Ostalo-predstavljamo

Maybeshewill u Osijeku [Nagradna igra]

Maybeshewill u Osijeku [Nagradna igra]

Nakon što je prvotno najavljeni koncert 10.5. bio odgođen radi promjene u kalendaru turneje, napokon je došao sve bliže i taj dan kada će u Osijeku nastupiti britanski velikani post rock scene MAYBESHEWILL.

maybeshewill 495 2

Kada je posljednji puta jedan ovako relevantan bend bio u Osijeku? Kada smo imali priliku u našem gradu vidjeti neke glazbenike koji su u danom trenutku,unutar svog žanra, sam vrh svjetske scene?

To će se dogoditi upravo u četvrtak u Klubu Mini Teatar kada će koncert održati jedan od najpopularnijih svjetskih instrumentalnih rock bendova, Maybeshewill iz Velike Britanije.
Kao predgrupe na ovom koncertu, nastupiti će Portman iz Našica, te Collateral iz Osijeka.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Mini Teatar i grad Osijek su jedan od 9 koncerata unutar njihovog jesenskog dijela turneje, koji obuhvaća prostor od Grčke do Slovenije, te su Osijek i Solun jedini gradovi u 7 država u kojima će se turneja odviti, da nisu i glavni gradovi te država. O veličini ovoga benda dovoljno govori to da je njihova ovogodišnja turneja podijeljena u nekoliko dijelova, tako da zapadnu Europu posjećuju u travnju, te nešto pomalo i u Lipnju, nakon čega kreću za Japan gdje je ovaj bend također izrazito popularan, kao i ova vrsta glazbe sama po sebi.



Riječ je bendu koji je nastao 2005. godine no iza sebe ima tri albuma, te su jednim vrtoglavim usponom došli do svog današnjeg statusa, koji se je potpuno učvrstio 2011. godine albumom „I Was Here For A Moment, Then I Was Gone" koji je našao svoje mjesto na većini svjetskih ljestvica najrelevantnijih glazbenih medija i portala, unutar instrumentalne glazbe. Posebno je zanimljiva jedna neobična kategorija u kojoj je Maybeshewill uvijek pri vrhu, a to je kategorija najbolje glazbe za učenje. Najrelevantniji svjetski glazbeni portal NME ( već je velika stvar što ih je NME uopće uzeo recenzirati ) albumu je dao ocjenu 7/10, no njegovi slušatelji su tu prevladali ocijenivši album prosječnom ocjenom 8.6.
Za bend je bitno reći da se zalažu za borbu protiv komercijalizacije glazbe, svoja izdanja izdaju na svojoj vlastitoj nezavisnoj izdavačkoj kući, te sudjeluju u mnogim akcijama koje predstavljaju međusobno suradnju bendova iz raznih dijelova svijeta.

Više o bandu saznajte na njihovoj službenoj stranici, a može ih pratiti i

[blockquote]SiB.hr i Klub Mini Teatar poklanjaju vam 3x1 ulaznicu za koncert grupe Maybeshewill koji će se održati u osječkom klubu Mini Teatar. Sve što trebate napraviti je stisnuti LIKE i u komentar na članak upisati "Ja želim ići na koncert grupe Maybeshewill"

DOBITNICI SU:

Toni Šafer
Dino Popović
Viktorija ALilović[/blockquote]

maybeshewill 495 1

ULAZNICE

Ulaznice su stigle, a mogu se od večeras, petak 21.09. naći u Caffe Baru Sax u Strossmayerovoj ulici, blizu Trga Ante Starčevića, te Caffe/NightBaru Cadillac. Pretprodajna cijena ulaznice je 40kn, dok cijena ulaznice na dan koncerta iznosi 60kn.
Budući da su ulaznice za isti koncert, u Zagrebu dan kasnije, jednostavno planule, preporučamo da požurite po svoju ulaznicu.

[blockquote]VAŽNO: Osobe koje su kupile ulaznicu za prvobitni koncert 10.05. također trebaju svoju ulaznicu zamijeniti za novu na istim pretprodajnim mjestima.[/blockquote]


Izdvojeno

Reci što misliš!