Promo / Ostalo-predstavljamo

Osječanin postao prvi hrvatski igrač pokera kojeg sponzorira PokerStars

Osječanin postao prvi hrvatski igrač pokera kojeg sponzorira PokerStars

PokerStars je prepoznao znanje o pokeru, talent i uspjeh Mateja Marinovića iz Osijeka, mladog hrvatskog igrača pokera i prvog Hrvata koji se kao sponzorirani igrač pridružio ekipi PokerStarsa.

U narednih 12 mjeseci, Marinović će u Hrvatskoj i širom svijeta igrati online turnire i turnire uživo, promovirajući PokerStars.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Marinović se profesionalno bavi pokerom 10 godina i jedan je od najuspješnijih heads-up No-Limit Hold’em igrača u Europi. Igrajući turnire osvojio je više od milijun dolara, pobjeđujući konkurenciju sve do razina 25 $/50 $.

Nije iznenađenje da je već dugo prepoznat kao najbolji igrač pokera u Hrvatskoj, koji ujedno promovira poker kao igru vještine.

Tražim izazove u svom životu. Na pojedinačnoj razini u pokeru ostvario sam gotovo sve i izrazito sam sretan što je PokerStars prepoznao moje kvalitete i uključio me u svoju ekipu“, izjavio je Marinović.

Velika je čast bit prvi sponzorirani igrač PokerStarsa u Hrvatskoj. U proteklih 10 godina, znatno sam doprinio evoluciji poker scene u Hrvatskoj, tako da je ovo priznanje svojevrstan šlag na torti“.

[blockquote]PokerStars je upravitelj PokerStars.com, najpopularnije online poker stranice na svijetu koja s više od 49 milijuna prijavljenih članova od pokretanja u prosincu 2001. godine, okuplja najveću poker zajednicu na svijetu. To je prvi izbor najboljih igrača na svijetu s više dnevnih turnira i većom sigurnošću nego bilo gdje online. Na PokerStars.com se podijelilo više ruku nego bilo gdje online. Riječ je o više od 85 milijardi ruku i više od 565 milijuna odigranih turnira.
PokerStars.com i PokerStars.eu posluje po cijelom svijetu pod dozvolom Vlade Otoka Man i Malte respektivno. PokerStars posluje i pod zasebnim licencama u Belgiji, Danskoj, Estoniji, Francuskoj, Italiji i Španjolskoj.[/blockquote]

SiB.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!