Promo / Ostalo-predstavljamo

Mojprojekt - Prvi hrvatski portal o projektnom managementu

Mojprojekt - Prvi hrvatski portal o projektnom managementu

U želji da potakne javnost na projektno razmišljanje, tvrtka Pictor d.o.o. pokrenula u svibnju 2012. godine prvi hrvatski portal o projektnom managementu. Pogledajte o čemu se radi...

U želji da potakne javnost na projektno razmišljanje, tvrtka Pictor d.o.o. pokrenula u svibnju 2012. godine prvi hrvatski portal o projektnom managementu.

projekt 495 prva

Projektni management predstavlja skup vještina i znanja modernog poslovanja, koji je također osnova za pisanje i provođenje projekata koje financira Europska unija, međunarodni donatori, zaklade, poduzeća, lokalna i područna samouprava.

Naš cilj je na jednom mjestu obuhvatiti znanja projektnog managementa, prenositi informacije o otvorenim natječajima raznih donatora te poticati na projektno razmišljanje koje ideje može pretvoriti u uspješne projekte.

projekt druga 495

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Portal mojprojekt.net najavljuje i prenosi informacije sa raznih događanja, seminara, konferencija, radionica od kojih je većina besplatna, kako bi potaknuli javnost na aktivnije djelovanje i uključivanje u rad zajednice.

U sljedećim tjednima ćemo objavljivati članke koji će biti edukativnog karaktera gdje ćemo na jednostavan i lako pamtljiv način informirati o korištenju tehnika i alata projektnog managementa koji omogućuju voditeljima projekata i članovima timova, planiranje, izvršavanje i kontrolu projekata koji se provode unutar ograničenog vremena i budžeta. Portal mojprojekt.net će se posebno bazirati na mogućnosti korištenja EU fondova. 

projekt 495 treca

Na portalu ćete moći naći sve otvorene natječaje za fondove Europske unije, ali i upute za prijavljivanje. Na taj način želimo potaknuti poduzetnike, nevladine organizacije i cjelokupnu javnost na iskorištavanje financijskih mogućnosti koje nude fondovi. Više možete saznati na ovoj stranici - Mojprojekt

PR objava


Izdvojeno

Reci što misliš!