Promo / Ostalo-predstavljamo

Zlatarnica Zlatko preselila je na novu lokaciju i uvela u prodaju Q&Q satove + NAGRADNA IGRA

Zlatarnica Zlatko preselila je na novu lokaciju i uvela u prodaju Q&Q satove + NAGRADNA IGRA

Zlatarnica Zlatko preselila se iz Supermarketa na novu lokaciju, sada je u Županijskoj ulici 17 (križanje Ulice Hrvatske Republike i Županijske ulice).

Zlatarnica Zlatko preselila se iz Supermarketa na novu lokaciju, sada je u Županijskoj ulici 17 (križanje Ulice Hrvatske Republike i Županijske ulice). Na novoj lokaciji radno vrijeme ostalo je isto, dakle radnim danom otvoreni su od 8 – 20 sati, a subotom od 8 – 13 sati.

zlatkoz495

Povećana je ponuda sebra i zlata, a u ponudu su dodani i Q&Q satovi na koje svaki kupac ima garanciju od godinu dana. I dalje se vrši otkup zlata, koji je najpovoljniji u gradu i trenutno iznosi 150,00 kuna po gramu 14 karatnog zlata. Otkup je transparentan, a vaga je strogo kontrolirana od strane inspekcije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Mladencima nude burme po njihovim željama, dakle sve ono što su parovi zamislili u Zlatarnici Zlatko mogu i napraviti. Sve je moguće napraviti, od oblika i debljine burmi, pa sve do raznih kombinacija žutog i bijelog zlata.

qq495

U zlatarnici se vrši i bušenje ušiju te piercinga, a popravci nakita vrlo su brzi. Ako kupujete gotovinom, za kupljenu robu u vrijednosti iznad 200,00 kuna imate popust u iznosu od 10%.

Zlatarnica Zlatko iza sebe ima 30 godina iskustva u izradi i popravcima zlata i srebra, a obiteljska se tradicija proteže kroz više od 100 godina, što je garancija iznimne kvalitete.

Sve najnovije informacije možete pratiti i na njihovom Facebooku preko kojega možete vidjeti ponudu zlata i srebra, ali i naručivati satove.

3af9577222fa88e7fa4b06e158741e5d.jpg[important color=grey title=Nagradna igra]Zlatarnica Zlatko nagrađuje s Q&Q dječjim satom. Igrati se možete na slijedeći način:

U komentare unutar članka upišite ''Zlatarnica Zlatko i SiB.hr me nagrađuju satom'' i kliknite LIKE ako imate Facebook.

Dobitnike objavljujemo: 29.7., a nagrade se mogu preuzeti do 1.9. u Zlatarnici Zlatko.

Dobitnica je: Sanja Sabolić

[/important]


Izdvojeno

Reci što misliš!