Promo / Ostalo-predstavljamo

Razotkrivamo: Tko su "Tri Kreleta"

Razotkrivamo: Tko su

Pročitajte intervju sa otkačenim trojcem koji već godinama razvedravaju tmurnu svakodnevnicu slušateljima Radio Plusa!

Tri Kreleta – radio emisija koja je humorom osvojila slušatelje

3kreleta1 495
Svi vjerni slušatelji dobro poznatog Radio Plusa, zasigurno su već dobro upoznati sa veselim trojcem - Gambom, Denisom i Pekijem. Radio emisija pod njihovim vodstvom, svakoga petka u prijepodnevnim satima potiče mnoge da frekvenciju na svojem radiju namjeste na točno 92,7 FM.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ova emisija, koju su sami slušatelji, kako zbog humora, tako i zbog načina konverzacije, simpatično prozvali „Tri Kreleta" prepoznatljiva je i po zanimljivom odabiru tema, kroz koje se više-manje uvijek provlače muško ženski odnosi.

3kreleta2 495

Emisija je nastala 2006. godine, tako da će krajem travnja ove godine Tri Kreleta napuniti čak 6 godina provedenih u eteru.

I mi smo odlučili posjetiti njihove odaje te prisustvovati jednoj od emisija, kako bi vidjeli gdje se to rađaju ideje, kakva je atmosfera i u čemu je tajna popularnosti ove radio emisije. Pa smo se tako ušuljali u prostorije i poslušali što Tri Kreleta misle o temi „Prvi spoj", a kasnije i popričali s njima:

Kako je nastala emisija 3 kreleta?

3 Kreleta: "Zapravo, emisija je nastala kao produžena ruka emisije koja je postojala u to vrijeme, Bananarama se zvala i išla je ponedjeljkom u večernjim satima. Onda smo htjeli nešto u prijepodnevnom terminu, pa se emisija se zvala prvo 10 do 12, išla je po 2 sata 3 puta tjedno i kasnije se evo skratila na ovu emisiju od sat vremena, s nešto zabavnijim karakterom."

Kako ste se baš vas trojica upoznali i počeli raditi emisiju?

3 Kreleta: „Pa mi smo na radiju počeli raditi 2004., otprilike u isto vrijeme ekipa se spontano našla. I kliknuli smo jedni drugima od samog početka. To je bila ljubav na prvi pogled. :) Često smo se znali susresti na nekim kavama, naći na nekim tulumima... I budni dočekati utorak.... I to nas je nekako povezalo još više, družili smo se i družimo se još dan danas."

3kreleta3 495

Tko bira teme i posvađate li se ikad oko odabira?

3 Kreleta: „Pa ono... posvađamo se, ali ponekad... :) Jedan uvijek hoće da tema bude ljubav na daljinu (hahah). Teme smišljamo zajedno, znači zajedno ih i biramo. Pokušali smo raditi ozbiljne teme u emisiji 10 do 12, no nije išlo pa su nas slušatelji prozvali Tri Kreleta i tako je i ostalo do dan danas."

Koja je po vama najzanimljivija tema za slušatelje?

3 Kreleta: „Guzice i sise! Samo muško ženski odnosi, zapravo mi se zezamo, ali i učimo ljude. Pokušavamo obraditi neke svakodnevne teme, nešto aktualno, ali više-manje sve ide kroz sferu muško ženskih odnosa."

Dotaknete li se i nekih drugih tema?

3 Kreleta: „Dotaknemo se mi svega. Kroz teme muško ženskih odnosa moguće je provući dosta toga."

3kreleta4 495

Imate li veliku slušanost?

3 Kreleta: „Da imamo veliku slušanost, iako svako može reći za sebe da je najslušaniji, no imamo neke statistike... Zato još uvijek i postojimo. :)"

Putem kojih medija vam se slušatelji mogu obratiti?

3 Kreleta: „Putem Facebooka, putem sms poruke, direktno na Radio Plus-u, a imat ćemo uskoro i novu stranicu pošto je stara hakirana."

I evo za sve one koji ne znaju, u kojem terminu ide vaša emisija?

3 Kreleta: „Petkom, od 11 do 12... Iako već od idućeg tjedna postoji mogućnost za novi termin petkom, no o tome će slušatelji biti obaviješteni."

3kreleta6 495

Nakon kratkog, no zabavnog razgovora s ekipom Tri Kreleta, zaključili smo kako se najveći uspjeh krije iza spontanosti i opuštenosti razgovora. Njihov cilj je biti opušten, razgovarati i zabaviti se sa slušateljima... Princip rada ocjenjujemo s odličnim, a po slušanosti vjerujemo kako i vi dijelite našu ocjenu.

{youtube}6AxjodOQ15g{/youtube}

{youtube}3opWb-pGyo8{/youtube}

{youtube}9g8NQ6xhyRg{/youtube}

{youtube}hzi2WlzRNt0{/youtube}

3kreleta5 495

Razgovarala: Mirna Čulo
Foto: Marko Banić


Izdvojeno

Reci što misliš!