Promo / Ostalo-predstavljamo

SoS stipendija – još samo nekoliko dana za prijavu

SoS stipendija – još samo nekoliko dana za prijavu

„SoS stipendija" projekt je portala SoS – Studenti osječkog Sveučilišta – www.studos.net. Posebnost ove stipendije je to da ona nije u novcu, već u robi i uslugama partnera stipendije.

Ulaskom u novu 2012. godinu približili smo se roku za predaju prijava! Svi zainteresirani za SoS stipendiju mogu se prijaviti još samo nekoliko dana, 07.01. (subota) zadnji je dan kada je moguće obaviti prijavu. 15.01.2012. godine portal SoS objavit će 10 finalnih kandidata, te osnovne informacije o svakom od njih. Konačan izbor dobitnika SoS stipendije prepušta se posjetiteljima portala koji će moći glasati za svog favorita od 15.01.2012. do 01.02.2012. godine. Stipendija će biti dodijeljena jednoj osobi koja pobijedi u finalnom krugu natječaja.

Donosimo nekoliko dojmova prijavljenih studenata:

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Napokon jedna stipendija koja nas potiče na konstruktivno iskorištavanje slobodnog vremena! Osobno bih bila najsretnija tečajem stranog jezika u Ad Hoc-u jer je to moja buduća struka i područje u kojem se najbolje snalazim, no svi su ostali oblici stipendiranja zaista domišljati, korisni i skrojeni prema potrebama svakog studenta. Pozdravljam ovu ideju i nadam se da će se nastaviti i sljedećih godina! P.S. Happy New Year!"

"Poštovani, prijavljujem se za ovu stipendiju jer mi se jako sviđa njen sadržaj i mislim da bi mi jako pomogla. Dobro bi mi došlo ne plaćati butru svaki mjesec i uštedjeti oko 100 eura. Još važniji razlog zbog kojeg se prijavljujem je tečaj stranog jezika po izboru u Ad Hoc-u. Želja mi je naučiti španjolski jezik jer bih voljela nastaviti diplomski studij u Španjolskoj. Mislim da bih svakako iskoristila ovu stipendiju i cijeli sadražaj koji je naveden jer si ja ni pola toga ne mogu priuštiti."

"Studiram na Pravnom fakultetu i jako želim ovu nagradu! Zašto? Zato što sam svestrana osoba i radim sto čuda odjednom, i najradije ne bih ni spavala jer ne stignem obavit sve u danu što želim i što sam naumila. I toliko toga je što bih voljela i htjela, ali mi financijske mogućnosti ne dopuštaju. Iz istog razloga sam se zaposlila u Transcomu, jer moje želje i potrebe su počele nadilaziti moje financijske mogućnosti. Razvoj situacije u mom životu je nažalost doveo do toga da ozbiljno radim kako bih mogla slati novac kući jer su se roditelji razboljeli, a moje dvije najdivnije sestre na svijetu zaslužuju priliku kao i ja, tako da su se moje financijske mogućnosti opet smanjile... Ali ipak, ide to sve nekako! "Osmjeh na lice i briga me!" :) I zbog toga smatram ovo izvrsnom prilikom u životu da probam barem dio svega onoga što mi život pruža! :)"

Partneri stipendije su: Ad Hoc – centar za poduke i prevoditeljstvo, Osječka pivovara,  Športski objekti – Gradski bazeni, GPP, CineStar, XXL fitness centar i Style beauty salon.

Vrijednost stipendije je približno 5.500,00 kn.

sos plakat 495

 

Dobitnik SoS stipendije od partnera dobiva:

• Ad Hoc: tečaj stranog jezika po izboru

• Osječka pivovara: poklon paket proizvoda u vrijednosti od 500,00 kn

• Športski objekti – Gradski bazeni: 50 besplatnih ulaznica za Gradske bazene

• GPP: 12 mjeseci besplatnog prijevoza na području Grada Osijeka

• CineStar Osijek: 10 puta 2 ulaznice za kino projekcije

• XXL fitness centar: godina dana besplatne članarine

• Style beauty salon: poklon bon u vrijednosti od 500,00 kn iskoristiv za IPL tretmane

Medijski pokrovitelji SoS stipendije su Osječka televizija, te web portali SiB.hr i Osijek-danas.com.

Više informacija, kao i obrazac prijave za SoS stipendiju potražite na www.studos.net.

Tekst natječaja pročitajte OVDJE.
Svoju prijavu za SoS stipendiju predajte OVDJE.

 


Izdvojeno

Reci što misliš!