Promo / Ostalo-predstavljamo

Slavonski radio proslavio 18. rođendan

Slavonski radio proslavio 18. rođendan

Slavonski radio danas je postao punoljetan. Proslavio je 18 rođendan,a što je svakako bila prigoda malo se vratiti u prošlost i prisjetili kako se Slavonski radio  po prvi puta oglasio 1993 godine kada je Osijek još bio u neprijateljskom okruženju. Danas, na sreću neka sasvim druga priča, ali nešto je ipak ostalo isto neraskidiva veza između ovog radija i njegovih slušatelja.



Povezanost između Slavonaca i Slavonskog radija tako u 18 godina nikada nije prekinuta
, kao ni vjernost gledatelja svom radiju, a što i ne treba čuditi jer Slavonski radio uvijek je bio inovativan i drugačiji te uz onaj redoviti radijski program svojim slušateljima nudio i mnogo više. Tako su zaslužni za brojne akcije, a jedna od njih je i povratak građana na Korzo koji su organizirali još 1996. No, i nagrađeni su i to za najbolju akciju elektroničkog medija «Knjiga za knjgu» u sklopu koje su organizirali razmjenu knjiga osječkih školaraca.
A riješili su za svoje gledatelje i brojne probleme pa su tako pronalazili djecu, izgubljene stvari, ali i građanima odgovarali na brojna pitanja na koja odgovor baš i nije bilo tako lako pronaći.
Uz sve to ono zbog čega je je Slavonski radio posebno svakako su  ljudi, jer većina njih ovdje je od samog početka.

Slavonski radio prilagodio se i novih tehnologijama, tako se primjerice osim putem radio valova s njima može komunicirati i preko facebooka, a u godinama koje dolaze najavljuju kako će ostati isti, ali opet novi i drugačiji.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

VIDEO:

 

 

 




Izdvojeno

Reci što misliš!