Promo / Ostalo-predstavljamo

Jozo "Trovač" poklanja 6x sa svime

Jozo

Popularnost Joze "Trovača" je mogli bismo reći planetarna i gotovo da nema osobe koja nakon izlaska nije posjetila jednu od legendi noćnoga života u gradu na Dravi i tako uživala u jednom njegovom hambiću. O njegovoj popularnosti svjedoči i Google. Kad počnete u njihovu tražilicu upisivati "Jozo" automatski za prvi prijedlog izbacuju "Jozo Trovač" :)

jozo_1_495

"Jedan sa svime i da bude ljut"

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Meso, rajčica, salata, senf, kečap, luk, majoneza, chilli... gotovo je teško zamisliti da netko može provariti ovakvu kombinaciju pri normalnome stanju svijesti, ali kada vam u krvi kola i nekoliko promila ovo je zasigurno idealna kombinacija za fantastičan završetak večeri. Upravo zbog toga Jozo je stekao status kultne osobe u Osijeku, a samim time i nadimak "Trovač" uz obaveznu opasku konzumirati na vlastitu odgovornost :)

jozo_2_495

Unatoč svim nuspojavama mi smo odlučili kako je hamburger kod Joze nešto najbolje što možemo pokloniti našim čitateljima povodom prvog rođendana SiB.hr.

[important title=6x1 hamburger kod Joze]Portal SiB.hr i Jozo "Trovač" poklanjaju 6x1 hamburger, a sve što trebate jest u komentar upisati vašu idealnu kombinaciju hamburgera kod Joze (npr. Kod Joze jedem hamburger sa senfom, majonezom i salatom). Ukoliko imate Facebook račun kliknite LIKE i tako proširite priču o Jozi i njegovom hamburgeru.

Na hambi idu:

Ivan Čeme
Bojana Kožuh
Viktor Toro
Diana Kralik
Boris babić
Matea Vuković

Bon možete preuzeti večeras od 22h u podrumu OBP.

Dobar tek :)[/important]

Video "Jozo Trovač" by Dva Igora:

Tekst: SiB.hr
Foto: Kadrovi iz filma by Igor Miličić i Igor Sambolec

  


Izdvojeno

Reci što misliš!