Promo / Ostalo-predstavljamo

Lingua - Centar za edukaciju i usluge prevođenja [nagradna igra]

Lingua - Centar za edukaciju i usluge prevođenja [nagradna igra]

Ako strane jezike želite učiti od izvornih govornika na zabavan, moderan i učinkovit način, Centar za edukaciju i usluge prevođenja "Lingua" Vaš je izbor! Sudjelujte u našoj nagradnoj igri i osvojite besplatni tečaj, te popuste!

Ako strane jezike želite učiti od izvornih govornika na zabavan, moderan i učinkovit način, Centar za edukaciju i usluge prevođenja "Lingua" poziva Vas i ove jeseni, kao i u zadnjih devet godina na upis jednog (ili više) od široke palete stranih jezika.

Osim upisa na tečajeve engleskog, njemačkog, španjolskog, talijanskog, francuskog, ruskog, portugalskog, mađarskog, švedskog i turskog jezika, do kraja se mjeseca primaju i prijave za prvi ciklus priprema za državnu maturu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Strane jezike učite u modernim i multimedijalnim učionicama te uz pomoć mladih i ambicioznih predavača od kojih su većina izvorni govornici. Tečajevi uključuju 66 školskih sati raspoređenih 2x2 školska sata tjedno. Prijave se primaju do 3. listopada, taj tjedan počinju i predavanja, a u cijenu od 1390 kn uključen je i udžbenik za dva stupnja! Navedenu cijenu možete prepoloviti prijavom za nagradnu igru na ovom portalu!

Za ovaj semestar Centar planira posebnu akciju POVODOM DESETE OBLJETNICE RADA. Svaki polaznik koji odmah upiše dva semestra učenja stranog jezika ili dva strana jezika u jednom semestru ostvaruje popust od čak 300 kn! Osim ove akcije svi polaznici ulaze u bubanj za nagradnu igru na kojoj možete osvojiti prijenosno računalo, skuter, Iphone i još pregršt ostalih nagrada.

Opušteno uz pristupačne profesore i detaljne skripte utvrdite Vaše znanje iz svih predmeta (glavnih i izbornih) koji se pojavljuju na državnoj maturi. Prvi ciklus priprema u Centru za edukaciju i usluge prevođenja "Lingua" počinje 22. listopada, a svi zainteresirani mogu upisati jedan ili više predmeta ili samo naručiti skriptu.

Također je bitno istaći da pripreme uključuju 50 školskih sati po predmetu, a svaki polaznik ostvaruje popust od 100 kn za svaki naredni upisani predmet.

Više informacije o tečajevima stranih jezika, pripremama za državnu maturu i ostalim uslugama Centra možete dobiti na (031) 20 15 15, 098 465 111, 091 465 1111 ili na www.lingua.hr ili jednostavno dođite u ured centra u Gundulićevoj ulici br. 5 u Osijeku od 9-19h.

[important title=NAGRADNA IGRA]SiB.hr i Lingua poklanjaju vam jedan besplatan tečaj, te dva popusta od 50% na grupni tečaj stranog jezika po izboru. Potrebno je samo točno odgovoriti na sljedeće pitanje:

Koji je najlakši europski jezik u smislu sintakse i gramatike?

a) engleski
b) hrvatski
c) danski
d) talijanski

Vaše odgovore sa osobnim podacima i željenim tečajem šaljite na email [email protected] Ukoliko koristite Facebook onda i lajkajte ovaj članak.

Sretni dobitnici su:
Anđela Žarak - besplatni tečaj
Ivana Ivković - 50% popusta
Dejan nikić  - 50% popusta
[/important]

 


Izdvojeno

Reci što misliš!