Promo / Ostalo-predstavljamo

Pain Mansion Tatto vas nagrađuje za sexy jesen

Pain Mansion Tatto vas nagrađuje za sexy jesen

NAGRADNA IGRA -  SiB.hr portal u suradnji sa Pain Mansion Tattoo salonom poklanjaju vam tri bona za piercing. Detalje pogledajte u slijedećim redovima.

Jesen  je dio godine kada mnogi na sebe navlače dugu odjeću i pomalo se opuste, ali ne zaboravite da netko uvijek gleda kako izgledate.  Kako bi izgledali privlačno i tijekom jeseni  SiB.hr vam nudi mogućnost da zasjate u punom sjaju  i privučete novim detaljem na sebi oči suprotnog spola :)

Pain Mansion Tattoo postoji četiri godine, dok se vlasnik Marin tetoviranjem i pirsanjem bavi već  desetak godina. Salon se nalazi u Donjem gradu, u Vukovarskoj ulici 75.

703c47ee23798a305cdb0222611fd51e.jpg

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U ugodnom ambijentu prostora čiji su zidovi ukrašeni brojim muralima izrađenim airbrush tehnikom, a koje je Marin osobno izradio, očekuje vas nekoliko stotina tisuća kataloških motiva, no uvijek možete donijeti vlastiti, ili će majstor motiv iz vaše glave pretočiti na papir.

171f6487b8c06fd4ad75e3cee50f4db9.jpg

Iako se uz tetoviranje povezuju brojne kontroveze, danas su one isključivo bazirane na neutemeljenim predrasudama iz prošlosti. Igle i prateći dijelovi mašinice za tetoviranje su jednokratni i nakon svake upotrebe se bacaju, a ostatak opreme se dezinfincira u sterilizatoru. Tetoviranje se obavlja u sterilnim uvjetima, a majstor uvijek koristi zaštitnu opremu.

Ono što mnoge mući jest pitanje boli li tetoviranje? Sam proces tetoviranja je u najvećem slučaju bezbolan, izuzev blagog osjećaja nelagode, no uvijek postoje razlike od osobe do osobe s obzirom na subjektivni osjećaj boli. Ipak, i na najosjetljvijim dijelovima tijela bol je podnošljiva, a Marinu se nikada nije dogodilo da mušterija zbog boli odustane od tetoviranja. Stoga se ne morate brinuti kako nećete izdržati izradu vašeg novog trajnog ukrasa :)

4fbf26c0c9f0b57bc10c797f49b48b9a.jpg

Osim tetovaže u salonu se možete ukrasiti i sa piercingom.

Da bi Vaš piercing izveli uspješno i sigurno, strogo slijede pravila pozicioniranja nakita, koriste sterilne jednokratne igle, sterilan pribor te nakit od implantacijskih materijala koji je anatomski prilagođen dijelu tijela na koji se postavlja.

Nakon pirsanja na Vama je da se pobrinete da Vaš piercing pravilno zaraste. Stoga se trebate strogo pridržavati  uputa i u slučaju bilo kakvih problema s piercingom obavezno u najkraćem roku doći u salon na pregled.

[important title=Nagradna igra 3x1 piercing]Portal SiB.hr i Pain Mansion poklanjaju vam 3x1 piercing i to po jedan za obrvu, pupak i nos. U komentar UNUTAR članka upišite Želim piercing + mjesto na kojem ga želite (obrva, nos ili pupak). Ukoliko imate Facebook kliknite LIKE i povećajte si priliku za dobitak.

Dobitnici:

Mirta Sookie - nos
Ana Leko Mijić - pupak
Ivan Demeter - obrva[/important]

     


Izdvojeno

Reci što misliš!